„Не, не. Не. Трагедия. По-добре... що не си намерите нещо

...
„Не, не. Не. Трагедия. По-добре... що не си намерите нещо
Коментари Харесай

Фънки има проблем със Софка и Коцето - slava.bg

„ Не, не. Не. Трагедия. По-добре... що не си намерите нещо друго да вършиме? “ С тези думи върлият рокаджия Димитър Ковачев-Фънки се причисли към видеото на дуета на Софи Маринова и Константин – „ Проблем “.

Журито в „ Като две капки вода “ има къса, само че запаметяваща се поява в плана. Позициониран в съвременен автомобил, той пуши пура и следи разгорещеното осъществяване на Софка и Коцето, след което изрича и цитираната нагоре оценка.

Самото видео към „ Проблем “ направи премиерата си преди броени дни, като сега е под номер 1 в „ Набиращи известност “ в YouTube и е гледано от над 1,7 милиона почитатели.

Въпреки че е фамозен с неприязънта си към поп-фолка, Фънки завърза другарство с Константин още когато двамата деляха един покрив в „ Биг Брадър “ преди три години. Изпълнителят на „ Един грам позор “, както и Софи Маринова, участваха и в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “.

Междувременно почитатели разпознаха, че зад "Проблем " стои нов аранжимент на песента "Аз и ти ", която Румяна и Стефан Митров изпяха в края на 90-те години. Самата тя също е взаимствана от осъществяване на Ана Виси и Сакис Руфас.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР