Не намирам смисъл да коментирам колко сериозно е точно министър-председателят,

...
Не намирам смисъл да коментирам колко сериозно е точно министър-председателят,
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Защо в списъка на премиера отсъстват имената на свързани с Белене, руският анклав Росенец, Лукойл, Балкански поток….

" Не намирам смисъл да разясня какъв брой съществено е тъкмо министър-председателят, който разполага с ресурса на Министерство на вътрешните работи и спецалните служби за събиране на данни за закононарушения, да сезира Главният прокурор с " обществено известни данни за евентуални закононарушения ". Но пред Кирил Петков стои един доста значим въпрос с огромно публично значение, а той е за какво в неговия лист са пропуснати известни фигури за които има сходни обвинявания ". Този парещ въпрос задава някогашният народен представител от ОДС Иван Сотиров. Той пита още:
" Защо министър председателят пропуща имената на лицата, за които има голям брой медийни изявления и журнаистически следствия със скандални обвинявания към тяхната съгласуваност с АЕЦ " Белене ", съветският анклав " Росенец ", " Лукойл ", " Балкански поток ", ТЕЦ-овете, приватизационните покупко-продажби на стратегически предприятия и така нататък? Защо пропуща имената на лицата свързани с ходатайство при доставки на газ, привилегированите търговци на ел. сила и най-крупните бенифициенти на дотации в земеделието и ВЕИ бранша? Защо в листата на Петков няма нито едно име на огромен предприемач от мултиолигархичната конструкция " Глобална България "? "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР