Не можем да сме вечно млади, но можем да положим

...
Не можем да сме вечно млади, но можем да положим
Коментари Харесай

Как да не се състарявате излишно

Не можем да сме постоянно млади, само че можем да поставим старания да изглеждаме оптимално добре за възрастта си.

И това въобще не значи да вървим на процедури с ботокс, да се бодем с инжекции за подмладяване и да носим къси поли (не че има неприятно в късите поли, само че от време на време наподобяват като обезверен зов за младост), написа Edna.bg.

Жените изглеждаме прибързано остарели, когато сме изморени и посърнали. Когато кожата ни е сива, косата сплескана, а настроението – минорно. За всяко едно от тези неща има решение. Вижте дребните промени, които ще ви накарат да изглеждате на толкоз, на колкото сте, а не по-стари:

Не тормозете косата си

Ако се къдрите или изрусявате в продължение на дълги години, косата ви евентуално страда доста. Бъдете смели и сменете прическата си с такава, която подхожда на положението на косата ви. Ако не смеете, инвестирайте в лечения за коса и възстановяващи маски. Ефектът ще ви впечатли.

Пийте задоволително вода

Помагайте на тялото си с всичко допустимо, с цел да наподобява добре. Водата е безусловно нужна за вярната работа на всички органи, в това число и на кожата.

Не ходете със сенки под очите

Тъмните кръгове приказват за едно – отмалялост и неприятно хранене. Спете задоволително, тъй като това е най-хубавото решение за хубост, което можем да ви дадем. И си вземете прекрасен коректор. Изтриете ли сенките, изтривате най-малко 10 години от лицето си.

Не се прегърбвайте и се усмихвайте

Изправете гърба, даже мъничко да ви боли, поемете надълбоко въздух и се усмихнете. Ей по този начин се смъкват 10 години. А с цел да се трансформира изправената ви стойка в табиет, спортувайте, даже да е един път седмично. Ще си бъдете признателни цялостен живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР