Не можем да отречем, че годежните пръстени на знаменитостите са

...
Не можем да отречем, че годежните пръстени на знаменитостите са
Коментари Харесай

Най-скъпите годежни пръстени на кралските особи

Не можем да отречем, че годежните пръстени на звездите са изключително забавна тематика. Това лято холивудската звезда Скарлет Йохансон показа своето украшение, само че несъмнено холивудските пръстени не могат да „ стъпят и на дребния пръст “ на тези на кралските особи по света. Днес ще ви покажем най-скъпите годежни пръстени, носени от кралици и принцеси.

Кейт Мидълтън

Изящният пръстен на Кейт е направен от 18-каратово бяло злато. Камъкът върху него е 12-каратов сапфир, който е заобиколен от 12 диаманта. Първоначално пръстенът е определен за принцеса Даяна през 1981 година когато принц Чарлз й предлага. Зашеметяващият дизайн припомня на брошка, която принц Албърт е изработил по поръчка на кралица Виктория преди сватбата им през 1840 година Историческото и културно значение на бижуто прави цената му сложна за установяване. 



Меган Маркъл

Тя носи годежен пръстен с 5-каратов елмаз по поръчка, рамкиран с два 0,75-каратови кръгли диаманта от персоналната сбирка на принцеса Даяна. Произходът на най-големия камък е от Ботствана, тъй като и Меган, и Хари имат особена връзка със страната. Стойността на пръстена надвишава 120 хиляди $, само че сантименталната му добавеност я усилва неведнъж.



Камила Паркър Боулс

Прекрасният пръстен в жанр ар деко, с който принц Чарлз предложи брак на Камила през 2005 година, има страховит 5-каратов смарагд в средата, който от всяка страна е обкръжен от още 3 по-малки диаманта. Смята се, че бижуто коства сред 70 и 100 хиляди долара. Принадлежало е на майката на кралицата Елизабет II и баба на принц Чарлз.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР