"Не можем да отречем активността на президента". Това заяви от

...
"Не можем да отречем активността на президента". Това заяви от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ВМРО: Няма да подкрепим ветото на президента

"Не можем да отречем интензивността на президента ". Това съобщи от парламентарната естрада депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди по време на изключителното пленарно съвещание.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1992
Припомняме ви, че през днешния ден народните представители гледат една единствена точка в дневния ред - отчасти върнатия от президента Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние. Заседанието е свикано от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Парламентът с изключително съвещание поради ветото на президента

Няма по какъв начин да подкрепим ветото на президента в частта на подправените вести, съобщи той. "Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме "за " битката с подправените вести и по тази причина не можем да подкрепим президента ", сподели Сиди.

"Изненада е, че президентът върна текстове на Българска социалистическа партия и това припомня на 1984 година ", съобщи депутатът.

"Няма да подкрепим ветото на президента ", изрично сподели Сиди пред сътрудниците си в пленарната зала.

Очаквайте детайлности!
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1992  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР