Не може една политически изградена от югославските комунисти лъжа за

...
Не може една политически изградена от югославските комунисти лъжа за
Коментари Харесай

ВМРО: България няма да подкрепи Северна Македония за ЕС през октомври

Не може една политически построена от югославските комунисти неистина за предишното на Македония да бъде позволена и приета от цивилизования европейски свят Това е изискване което би трябвало да бъде изпълнено. Това съобщи доцент Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация.
В България няма политическа мощ, няма политически фактор, няма институция, която да допусне и да одобри това, сподели още той пред bTV.

Господин Каракачанов през вчерашния ден съобщи, че щом не бързаме да почистим историята няма да бързаме и със зелената светлина към Европейския съюз. Позицията на България e, че дата на Северна Македония нe би трябвало да бъде избрана през октомври месец, продължи той.

Припомняме, че през вчерашния ден вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Красимир Каракачанов съобщи: " Европейски Съюз не може да бъде легитимация за неправди, а България да бъде употребена по този недодялан метод като трамплин от страна на ръководещите в Скопие ".

Тази позиция е във връзка изявление на македонския президент Стево Пендаровски за македонска медия, в което той " си разрешава да злоупотребява с историческата истина по отношение на произхода на Гоце Делчев и да дава нееднозначни сигнали към Комисията по исторически и просветителни въпроси, че би трябвало услужливо да тупа топката, а не да води диалози всъщност ". Така разкрива замисъла на Скопие в действителност да саботира процеса, счита Каракачанов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР