Не може да се отрече, че Ню Йорк блести през

...
Не може да се отрече, че Ню Йорк блести през
Коментари Харесай

Какво се случва, когато изкуството срещне козметиката по Коледа?

Не може да се отхвърли, че Ню Йорк свети през като същинска коледна звезда. Парковете се трансформират в коледни селца, забележителни атракции приласкават от всички витрини, а оживените улици са окъпани с мигащи светлинки. Коледа в „ Голямата ябълка” е просто вълшебна, а най-хубавата вест е, че можете да се докоснете до нея даже от комфорта на личния си дом! Как?

Нюйоркската показва разширена сбирка от най-обичаните си артикули за грижа за кожата в лимитирани празнични опаковки със занимателен дизайн, основани в съдействие с художничката Мерилу Фор. За илюстрациите тази година Фор улавя несравнимата сила на Ню Йорк и трансформира емблематичния квартал East Village във вълшебна страна на фантазиите, изпълнена с разнородни и неповторими герои, споделящи празничната церемониалност. А ето и на кои красиво изрисувани артикули може да разчитате за блясъка и здравината на вашата кожа:

, 245 лева



Този прелестен комплект включва 12 емблематични и обичани формули за устойчива кожа на Kiehl’s. Поглезете себе си или зарадвайте околните си с него. Подобрете цвета с коректора им за тъмни петна или се отпуснете с тяхното подхранващо нощно масло за лице. Колекцията включва многообразие от изпитани и същински формули за справяне с всички терзания по отношение на вашата кожа, която заслужава единствено най-хубавото.

, 61 лева



Празничният сезон не е цялостен без най-продавания номер едно крем за лице на Kiehl’s –сега декориран с причудливи герои и празнични изображения! В стила на Kiehl’s тази неповторимо лека и подхранваща формула е ултратествана и потвърдено обезпечава трайна 24-часова хидратация, даже и в най-екстремните условия.

, 135 лева



С формула с дестилирани растителни артикули и блажени етерични масла нашето най-високо оценено масло за лице оказва помощ за възобновяване на кожата за една нощ, с цел да се разсъните с очевидно гладка и хидратирана кожа. Тази прелестна илюстрация е персонален любимец на художничката Мерилу Фор!

, 135 лева



Подарете очевидно по-млада кожа с #1 на Kiehl’s. Този първокласен крем с копринена текстура оказва помощ за понижаване на седем забележими признака на стареене едновременно.

, 147 лева


Бъдете блестящи за празниците с продавания в целия свят номер едно серум на Kiehl’s, който очевидно понижава тъмните петна и обезцветяването. Обогатен с витамин C и екстракти от бяла бреза и божур, този серум оказва помощ за изчистване и огряване на всички видове кожа за по-равномерен загар и лъчезарен тип.

, 74 лева



Поддържайте кожата си свежа за празниците с тази класика от невен! Тази формула на тоник без алкохол съдържа ръчно подбрани венчелистчета от невен и страховит дестилат от корен от репей за нежно разчистване и подмладяване на всички видове кожа.

Този празничен сезон остава зает с самодейностите си ( " По-добро бъдеще " ) с фокус върху основаването на по-устойчиви опаковки. За първи път главните артикули за грижа за тялото и паметният обичан ще се оферират в нови опаковки – флакони със наличие на хартия, сертифицирана по FSC, за доста понижаване на нужното количество пластмаса.



Този сезон предлага и лимитирани празнични пакети, с които да зарадвате околните си, които харесват качествена и натурална козметика.

*, 153 лева

Празничен подаръчен комплект за обред за грижа за кожата през нощта. Възстановяващи съществени артикули, включващ нормални размери на първокласното нощно масло за лице, подхранваща терапия за очи с авокадо и лосион за тяло.

*, 79 лева

Комплект, съдържащ всичко належащо за повсеместен обред за грижа за кожата. Идеалният подарък за хидратиране на кожата както денем, по този начин и през нощта.

*, 69 лева

Колекция от три ароматни крема за ръце, които оставят сухите ръце меки и овлажнени.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР