,,Не мога да отговарям за парламентарното поведение на партиите, но

...
,,Не мога да отговарям за парламентарното поведение на партиите, но
Коментари Харесай

Асен Василев: Надявам се да имаме бюджет още тази година

,,Не мога да давам отговор за парламентарното държание на партиите, само че чисто в професионален проект сред членовете на бюджетна комисия има добра връзка, работим интензивно и се надявам да имаме бюджет в най-скоро време и той да бъде признат в границите на тази година``. Това съобщи Асен Василев, министър на финансите в коридорите на провеждащия се през днешния ден интернационален конгрес " Публично-частните партньорства в България.

Той увери, че водят интензивни диалози с партиите в Народното събрание, с цел да се обезпечи задоволително поддръжка за проектобюджета.

" Това, което виждаме сега е, че има много придвижвания в Народното събрание, които не са свързани с бюджетната процедура ", разяснява Василев протичащото се в Народното събрание и " знаците ", за които приказва ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Финансовият министър посочи, че обезпечаването на поддръжка не е въпрос на взаимни отстъпки от негова страна, а на " изчистване на вижданията на другите партии, тъй че те да могат да поддържат бюджета ".

По тематиката за " Лукойл Нефтохим Бургас ", Василев вижда по-скоро интриги, в сравнение с действителни изказвания.

" От Агенция " Митници " споделиха ясно през вчерашния ден, че има утвърдени квоти от Европейската комисия и те се наблюдават прецизно. Всяка седмица се изпраща информация към Комисията какво е напуснало българските пристанище и за кои страни. Тук се търсят по-скоро интриги, в сравнение с нещо действително ", сподели в умозаключение финансовият министър.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР