“Не мога да коментирам бъдещи коалиции, защото не знам кои

...
“Не мога да коментирам бъдещи коалиции, защото не знам кои
Коментари Харесай

Борисов: Формула ГЕРБ и ДПС не съществува. С „Газпром“ не трябва да имаме работа

“Не мога да разясня бъдещи обединения, тъй като не знам кои партии ще влязат в Народното събрание. Управлявали сме с ДБГ преди и съгласно мен беше сполучливо ”, разяснява още той и прогнозира, че “Възраждане ” ще имат по-голям триумф от “Продължаваме смяната ” на идните парламентарни избори. По време на конференцията той разяснява още договарянията с “Газпром ”, Планът за възобновяване и правосъдната промяна.

 

“С „ Газпром “ ние повече не би трябвало да имаме работа ”, съобщи водачът на ГЕРБ. По думите му страната ни би трябвало да реализира 100 % диверсификация от „ Газпром “. " Щях да го направя по друг метод – когато си подсигуря танкерите, тогава щях да скоча, единствено че те взеха решение друго ", добави Борисов. Той заявява, че от ГЕРБ няма да водят договаряния с „ Газпром “.

 

Лидерът на ГЕРБ уточни, че без политическа непоклатимост и без смяна на законите, България няма да може да се възползва от парите по Плана за възобновяване и резистентност. Планът би трябвало да подкрепи бизнеса да стане по-иновативен, по-креативен, това е значимото за нас, разяснява той.

 

Бойко Борисов сподели, че е належащо в България да бъде направена правосъдна промяна. " За мен, за нас, правосъдна промяна е тази, при която индивидът не дефинира нищо. Това значи самостоятелна правосъдна система - по този начин да е изработен законът, че който и да стои от горната страна, да няма значение ", сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР