Не мога да кажа кои ще са първите кадрови промени,

...
Не мога да кажа кои ще са първите кадрови промени,
Коментари Харесай

Първи коментари на новите служебни министри

„ Не мога да кажа кои ще са първите кадрови промени, би трябвало да се срещна с Георги Терзийски първо. Ревизия на властта - към нас сходни условия няма, това се правеше от парламентарните комисии “, сподели пред медиите Бойко Рашков, министър на вътрешните работи в служебния кабинет и вицепремиер,  през президента.
Прозрачност и положително ръководство, това ще създадем в тези два месеца “, разяснява новият министър на стопанската система Асен Василев.

Министърът на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров не пожела да разяснява ще удължи ли изключителната епидемиологична конюнктура.

Това държавно управление има за упоритостта да покаже честност и бистрота, а Министерство на правораздаването се чака да работи заслужено “, означи след церемонията по встъпване в служба министърът на правораздаването Янаки Стоилов.

Новите служебни министри не разясниха дали ще вършат проверка на досегашния кабинет .

„ Отивам на място, където ще свърша доста работа. Първо ще се срещна с политическите партии от досегашния парламент, с цел да чуя техните стратегии в региона на културата “, заявява проф. Велислав Минеков, министър на културата.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР