Не мога да изчисля какъв е шансът да се обърне

...
Не мога да изчисля какъв е шансът да се обърне
Коментари Харесай

Светла Петрова: Има наказателна акция срещу БНР, защото се държи като независима медия

" Не мога да изчисля какъв е шансът да се обърне внимание на нашето писмо, несъмнено не е огромен, само че бяхме длъжни да надигнем глас ". Това съобщи в предаването " Нещо повече " журналистката Светла Петрова от. , Народното събрание, Министерския съвет и Съвета за електронни медии, членовете на Обществения съвет упорстват да бъде възобновена бюджетната дотация в първичния ѝ размер.

Тя акцентира, че писмото на Съвета е в поддръжка на, който изпрати писмо до комисията по бюджет и финанси в отиващия си 45-и парламент.

" Убедена съм, че това е наказателна акция против БНР, тъй като то се пробва да се държи като самостоятелна медия и да опазва престижа си на медия, която служи на обществото, а не на някакви корпоративни кръгове и на настоящата власт ", сподели Петрова.

По думите ѝ като медия, несъмнено задачата е то да бъде заглушено :

" Това безусловно скандално деяние на министерството на финансите би трябвало да бъде свързвано с печалното 112-о място на България в класацията за независимост на медиите ".

Тя дефинира Българска национална телевизия и Българска телеграфна агенция като по-сервилни и обезличени медии, които получават желаното от тях.

Интервюто на Диана Янкулова със Светла Петрова в предаването " Нещо повече " можете да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР