Не мисля, че тръгваме лошо, жалко за убития гражданин.Такива събития

...
Не мисля, че тръгваме лошо, жалко за убития гражданин.Такива събития
Коментари Харесай

Караянчева: Посланията на България трябва да бъдат позитивни

Не мисля, че тръгваме неприятно, тъпо за убития жител.Такива събития се случват във всяка една Европейска страна. Европа работи за справяне с корупцията, както и България.

Това разяснява в Казанлък ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която бе в града по подов 140 годишнината от освобождението му, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Тези изявления, които се появиха, бяха плод на някои журналистически клевети, само че аз мисля, че товаq което би трябвало да кажем за България в идващите 6 месеца, е, че България е подготвена да ръководи, България е заслужен член на Европейски Съюз и ние можем да се оправим с това. Време е да покажем,че председателството не е на ГЕРБ, не е на Българска социалистическа партия,н а Движение за права и свободи. Председателството е на България и е значимо посланията, които излизат от България да бъдат в действителност положителни, да показват България в най-хубавата й светлина, тъй като в последна сметка ние сме българи и се гордеем с това. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР