Не мисля, че сме казали нещо извън това, което говорим

...
Не мисля, че сме казали нещо извън това, което говорим
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трябва партиите да заложат на демократичен начин за взимане на решения

Не мисля, че сме споделили нещо отвън това, което приказваме по принцип. Това съобщи в " Панорама " съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов във връзка изтеклия стрийм от съвещание на парламентарната група. Видя се по какъв начин се взимат решенията в Демократична България - групово.

По думите му сега би трябвало партиите да заложат на либерален метод за взимане на решения, а не еднолични от хора, които не са на политическата сцена, а някъде откъм гърба.

" Това, което се случи, беше бягство от отговорност, боязън от ръководството, отвращение да се носи отговорност за него ", съобщи Иванов.

Той оцени Демократична България като една от сполучливите обединения в политическия живот. Призова за групов формат за взимане на решения.

" Продължаваме промяната " би трябвало да се извърнат към тези, които започнаха смяната. И тези, които започнаха смяната, не съм аз или нашата коалиция. Става дума за едно трайно събитие в българската политика, това е демократичната общественост, съобщи Христо Иванов.

Според Христо Иванов това е групата, която подсигурява дълготрайната ориентировка на развиването на страната ни.
Трайно би трябвало да бъдат решени два въпроса - за войната и за корупцията, те са доста свързани, сподели Иванов. Допълни, че би трябвало преди този момент да се заложи на обществена, демократична политика.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР