Не ми се извиниха, че взеха изпълнението ми на Излел

...
Не ми се извиниха, че взеха изпълнението ми на Излел
Коментари Харесай

Валя Балканска обидена на Джордж Клуни

 Не ми се извиниха, че взеха осъществяването ми на " Излел е Дельо бунтовник " Валя Балканска е мощно разочарована от Холивуд и в частност от Джордж Клуни. Космическата певица четири години чака телефонно позвъняване, с цел да получи опрощение. Но до ден сегашен такова няма.

През 2015 година стана ясно, че песента " Излел е Дельо бунтовник " попадна в саундтрака на касовата холивудска продукция " Утреландия " без нейно познание. " Утреландия " (на британски - Tomorrowland) е американски филм на режисьора Брад Бърд. В основните функции са носителят на " Оскар " Джордж Клуни и Брит Робъртсън, а Хю Лори, прочут у нас повече като лекар Хаус от едноименния сериал, е в ролята на злодея. Точно при представянето на кино лентата стана ясно, че " Излел е Дельо бунтовник " звучи с нов аранжимент във кино лентата.

" Толкова години минаха, а никой не ме потърси. Да кажете едно " извинявайте ". Никой не се сети за мен. Да Ви кажа не съм сюрпризирана, такава е човешката логика на психиката. Хората са дейни, когато вземат нещо, само че не и когато би трябвало да върнат. Да сме живи и здрави ", разяснява пред " България Днес " Балканска, като в гласа й се усещаше отчаяние.

" Много народ я изпя, доста я откраднаха, само че съм удовлетворена, че българска ария покори земята и небето ", обича да споделя родопската изпълнителка. Джордж Клуни Това не е първият случай, в който " Излел е Дельо бунтовник " озвучава задграничен филм, без да е желано единодушието на Валя Балканска. Преди десетина години песента беше включена в американски филм за войната в Афганистан. През 1977 година песента е включена в златната плоча на американските галактически апарати " Вояджър 1 " и " Вояджър 2 " като музикално обръщение от Земята към далечния Космос. Известността на певицата пораства, откакто песента проехтява и в тв предаването " Космос " на американския астроном Карл Сейгън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР