Не ме интересуват позициите на чуждестранни медии или правителства, а

...
Не ме интересуват позициите на чуждестранни медии или правителства, а
Коментари Харесай

Вучич отсече: Чужди медии и правителства не ме интересуват

Не ме интересуват позициите на задгранични медии или държавни управления , а единствено мнението на сръбските жители. Това съобщи сръбският президент Александър Вучич във вторник, представен от " Танюг ". 

Така разяснява той изявления в немски медии, съгласно които Сърбия се нуждае от друга съпротива.

Вучич добави, че не го интересува кой отвън Сърбия желае друго държавно управление и друга съпротива в страната.

" Не ме интересува, оставете ги да мислят за това, аз се интересувам от жителите на Сърбия. Не ме интересува какво споделят непознатите медии и непознатите държавни управления, те би трябвало да се занимават сами - доста от тях имат повече проблеми, в сравнение с ние. Какво ще бъде държавното управление зависи от жителите на Сърбия ", сподели Вучич.
 Партията на Вучич печели и балотажа в Сърбия
Партията на Вучич печели и балотажа в Сърбия

Предстои ново гласоподаване в 30 секции на 2 януари

Припомняме, че обединението " Сърбия не би трябвало да стопира " на президента завоюва безапелационна победа на балотажа, както на градско, по този начин и на републиканско равнище на 30 декември. 

Самият Вучич разгласи това в послание от предизборния щаб в Белград. Според него, изборната интензивност е била към 43% на национално равнище и 41,64% в Белград. Сръбският президент добави, че в цяла Сърбия поддръжката за листата на обединението е повишена с 10 до 30 % спрямо предходните избори. В девет секции, изборната интензивност е била по-висока или същата като на предходния тур.

против резултатите от изборите пред централата на изборната комисия, настоявайки за отменяне на изборните резултати. Мариника Тепич, водач на опозиционния алианс " Сърбия против насилието ", разгласи гладна стачка.
 8 ранени служители на реда и 38 арестувани стачкуващи след митингите в Сърбия
8 ранени служители на реда и 38 арестувани стачкуващи след митингите в Сърбия

След изборите, извоювани от ръководещите, вълнението не стопира

, че СПП е спечелила незаслужено преимущество заради пристрастност на медиите, несвоевременно въздействие от страна на президента и изборни нарушавания, като да вземем за пример пазаруване на гласове.

Сръбските управляващи отхвърлят каквито и да било нередности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР