Не ме интересуват имената за кабинет. Правилното е, че по-подготвен

...
Не ме интересуват имената за кабинет. Правилното е, че по-подготвен
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма по-подготвен за премиер от мен, но се дръпнах, Кирил и Асен трябва да направят същото

„ Не ме интересуват имената за кабинет. Правилното е, че по-подготвен от мен няма, само че аз се дръпнах. Кирил и Асен също би трябвало да се пернат, с цел да има кабинет, който да ръководи 4 години “. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка излезлите имена за проекто-кабинет от страна ПП-ДБ.

Според листата Николай Денков ще е препоръчан за министър-председател, Кирил Петков вицепремиер отговарящ за Шенген, еврозоната и службите, Асен Василев финансов министър, а Атанас Атанасов е настоял да бъде Министерство на вътрешните работи началник.  

Борисов уточни, че в случай че финансите на страната са в положително положение и този, който го и предизвикал би трябвало да получи премия...

 „ Ако е правилно това, че Атанас Атанасов ще е с Министерство на вътрешните работи - това е безусловно недопустимо за нас “, безапелационен бе Борисов и добави, че ГЕРБ също ще желаят да имат свои представители в държавното управление.

„ Имам сътрудници, с които беседвам, чувам мненията им и ги синтезирам. От дебелоглав българите са показвали доста пъти, че могат да катастрофират. Нали знаете, че единствено в българския котел няма демон, тъй като те сами се теглят надолу “, сподели още Борисов.   

Лидерът на ГЕРБ е на мнение, че в случай че Кирил Петков и Асен Василев вземат участие в държавно управление, то ГЕРБ ще показват имена на знакови хора за кабинета, като Делян Добрев и Томислав Дончев. „ Ние употребяваме медиите, с цел да осведомяваме нашите гласоподаватели и симпатизанти, а другояче с тях сме си изговорили всичко “, отсече Борисов.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР