Не купувам джиесем оператор и нямам офшорни фирми за онлайн

...
Не купувам джиесем оператор и нямам офшорни фирми за онлайн
Коментари Харесай

Съдя сайта на В. Божков, сече Симеонов

Не закупувам джиесем оператор и нямам офшорни компании за онлайн хазарт, както писа един уебсайт, който към този момент осъждам за други неистини, отсече вицепремиерът Валери Симеонов пред СКАТ.

Така той разяснява занимателната дописка на actualno.com, в която той е атакуван, че проправял път за личен лизнес в
залаганията, като с това се изяснява планът му със закон да бъде спряна рекламата на игри на шанса, както и да бъдат лимитирани до естественото местата за продаването на талончета.

Вицето дефинира обстановката като "Симеонов и НФСБ против бизнес за 3 млрд.лв. " и цитира срещата си с предприемача Васил Божков, който разочаровал и не приел причините му, след което почнала офанзивата.

"Защита посредством неистини ", назова патриотът и други изказвания на уеб страницата, съгласно който той не бил отчел огромната социана роля за спорта, която играела Националната
лотария.

"Дават 5000 лева на година ", цитира закона вицепремиерът. И подсети, че взривът на
лотариите, прокаран от кабинета Борисов 1 през 2012 година и заздравен от държавното управление на Орешарски, в действителност е подял Държавния състезателен тотализатор, който устоя българския спорт с милиони.

По-малко пари за тото значат по-скромно финансиране за спорта, още един път уточни Симеонов, като подсети, че 18% от всички доходи на ДСТ отиват за тази благородна идея.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР