„Не коментирам имам ли бебе или не, всеки да мисли

...
„Не коментирам имам ли бебе или не, всеки да мисли
Коментари Харесай

Андреа увърта за бебето - slava.bg

„ Не разясня имам ли бебе или не, всеки да мисли каквото реши. "

С тези думи поп-фолк певицата Андреа изясни вчерашното си включване в Instagram в отговор на въпроса на почитател дали е бременна или не. "Откъде знаеш? Може би не споделям всичко ", мистериозно отвърна изпълнителката на обожател задали въпроса без заобикалки. "Обичам да вардя в загадка персоналния си живот ", добави русокоската. С което хвърли в потрес и колежките си. Поне шест от тях са харесаха отговори.

След като преди по-малко от месец Андреа се събра с боксьора Кубрат Пулев под един покрив, двамата съществено мислят за деца. Първоначално певицата единствено загатна за това, че са се събрали, споделяйки десетки архивни техни фотоси. По-късно фактът бе доказан с настоящо изображение, на което Кобрата я учи да борави със снайпер на стрелбище.

От своя страна Кобрата, който постоянно дава отговор на въпроси на почитатели в мрежата, на въпроса с изключение на тренировки какво друго обича да прави отговори: "Закуска на обичаната ". Очевидно и двамата са подготвени за съществено обвързване, а за какво не и за наследници написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР