Не изключвам възможността в рамките на разследването на убийството на

...
Не изключвам възможността в рамките на разследването на убийството на
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Очаквам още разкрития за поръчкови убийства

„ Не изключвам опцията в границите на следствието на убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов да излязат разкрития по още няколко поръчкови убийства от близкото и не толкоз близкото минало “. Това сподели замeстник основният прокурор Борислав Сарафов пред публицисти на брифинг за разкриването на нарколаборатория в Старозагорско, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Става дума за извънредно известни лица от ъндърграунда. Той (обявеният за търсене К.К., бел.а.) е един от знаковите лица на прехода, един от последните мохикани “, добави Сарафов. Той бе безапелационен, че следствието е въз основата на доста съществени и аргументирани доказателства.

По-рано през днешния ден Софийската градска прокуратура притегли към наказателна отговорност посочения единствено с букви К. К. за това, че е подбудил Кристиан Илиев – причинител, и Боян Табаков – помощник, да убият Любомир Иванов – някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. К. К. е разгласен за търсене, прокуратурата му е постановила мярка за задържане в период до 72 часа.

 ГЕРБ/СДС

На 25 март някогашният служител на реда беше погубен с два изстрела в столичния ж.к. „ Лозенец “. На 14 април Илиев беше притеглен като обвинен за покушението.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР