Не искам и не мога да бъда друг, нито на

...
Не искам и не мога да бъда друг, нито на
Коментари Харесай

Джон Малкович: Не искам и не мога да бъда друг на сцената, нито в живота

„ Не желая и не мога да бъда различен, нито на сцената, нито в живота. Много хора се оправят отлично да бъдат себе си и аз съм един от тях “. Това сподели американската кино и театрална легенда Джон Малкович в компанията на театралната си партнвьорка литовската актриса Ингеборга Дапкунайте пред публицисти в Народния спектакъл часове преди двамата да се качат на сцената за най-очакваното представление  у нас тази година „ В самотата на памуковите полета “.

Попитан какво е да си Джон Малкович и какво би трансформирал, той цитира комикс героя Попай Моряка, който споделя: „ Аз съм това, което съм и не мога да бъда различен “.

Малкович дава отговор 30 минути на въпроси в доста земно държание, надалеч от мащаба на неговия звезден статус. Повечето публицисти питаха за посланията на представлението на режисьора Тимофей Кулябин: 

„ Филмът „ Да бъдеш Джон Малкович “ е работа на режисьора - това е негов план, а аз съм единствено негов модел “, сподели професионално артистът с голям опит зад тила си. Попитан за известния факт, че той не харесва характерния си глас, подходи също добре школовано:

„ Вече доста време работя вокално и знам, че всеки спектакъл, всяка зала, всяка звукозаписна и озвучителна техника има своите специфики, с които гласът се трансформира. Играл съм в над 100 театъра по света – от Южна Корея, Истанбул, Европа, под дърво и камък! Има доста фактори за това какво чувам и това не зависи толкоз от мен. Не се старая да се заигравам с гласа си, да го върша да изтънява или да става по-писклив ".

Джон Малкович и Ингеборга Дапкунайте играят дружно повече от 30 години и за двамата е същинско наслаждение да вършат нещата взаимно:
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР