„Не искам хората да се обличат като мен или да

...
„Не искам хората да се обличат като мен или да
Коментари Харесай

23 находки от страхотната колекция на Айрис Апфел и H&M

„ Не желая хората да се обличат като мен или да мислят като мен – не е това концепцията. Искам да мислят за себе си, да намерят цветовете, кройките, аксесоарите и комбинациите, които работят за тях “, споделя именитата фешън икона Айрис Апфел, която предходната година означи своята 100-годишнина. Достатъчно добър мотив да отпразнува това с една специфична сбирка за шведския бранд H&M. Колаборацията беше още в края на 2021-ва, само че не щеш ли напълно скоро (и по-точно на 31 март ще бъде налична онлайн на ) ще можем да се докоснем до нея. Затова и през днешния ден ви споделяме огромна част от моделите (дрехи и аксесоари), които са въодушевени от неповторимата характерност на Айрис Апфел.



Колекцията се отличава със шеговит микс от текстури, модели и кройки. Ключови модели са жакардовият костюм с бродерии, обемното яке с кормила от тюл и плисираната пола с десен на цветя от ирис. Цветовете са приказни и ярки - жълто, изумрудено зелено, сияйно виолетово, ослепителен тюркоаз, оранжево, а линията от бижута и аксесоари е основана, с цел да добави стайлинга ни. Вдъхновени от любовта на Айрис Апфел към наслояването, те са обемни, с изображения на разнообразни тематики като растения, животни и съкровища от различен свят.



„ Много се забавлявах с тази сбирка. Моделите са закачливи, изпълнени с придвижване, цвят, наслада и разнообразни благоприятни условия – тъкмо тази цялост би трябвало да бъде и стилът. В актуалния живот липсва искра, фикция и комизъм. Трябва да ги върнем назад. И от кое място да стартираме, в случай че не от дрешника си “, добавя още Апфел и сме сигурни, че ще се влюбите в тази.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР