Не е за вярване, че крадците са станали толкова изобретателни.

...
Не е за вярване, че крадците са станали толкова изобретателни.
Коментари Харесай

Ако видите това на входната врата, знайте че сте на КРАДЦИТЕ

Не е за поверие, че крадците са станали толкоз изобретателни. През последните няколко години те фрапантно трансформираха метода си и измислиха нови трикове, които да им оказват помощ при обирането на домовете на хората.

Днес ще споделим с вас точно за един подобен трик, който клептоманите употребяват. Разбира се, не постоянно е гаранция, че в случай че знаете за него, ще съумеете да предпазите собствеността си, само че въпреки всичко е нещо.

Как да разберем, че домът ни е на прицел на крадците?

Нощните обири най-често се случват петък или събота, когато хората възнамеряват почивките си и пътуват отвън града. Крадците са наясно с това и не пропущат опцията да атакуван домовете им и да влязат в тях неканени.

Обирджиите са хора с изострен разум и напълно не трябва да ги подценявате. Те работят стратегически и са свръх изобретателни. През последното десетилетие се следи следната наклонност.

Използват някакъв лепкава артикул, с който да нацапат входната врата. Правят това през светлата част на денонощието. На идващия ден минават да ревизират дали набелязаните домове са населявани.

Ако входната врата е почистена, това им алармира, че хората са там и най-добре да пропуснат този обект. В случай, че вратата е в същия тип, работят мигновено.
 Не е за поверие, че две стъклени чаши могат да ни предпазят от КРАЖБА Не е за поверие, че две стъклени чаши могат да ни предпазят от КРАЖБА
Почти сме сигурни, че ви звучи удивително по какъв начин две стъклени чаши са в положение да предотвратят грабеж. Знаете ли каква в действителност е ролята...

Помнете, че са извънредно бързи и не губят и минута скъпо време. Способни са даже да влязат в дома ви, до момента в който сте там.

За да избегнете сходен стрес, поставяйте по две стъклени чаши на дръжката на вратата всяка вечер, преди да си легнете.

Когато някой опита да раздвижи дръжката на бравата, чашите ще изпаднат, а шумът от строшаване ще накара всеки да побегне назад.

Бъдете нащрек и не давайте непотребна информация на никой. Запазете за себе си къде ще пътувате и какъв брой време ще липсвате. Нека това го знаят само шефовете ви, с които директно уреждате отпускате си!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР