Не е ясно какви са т.нар. "постигнати резултати" за 1

...
Не е ясно какви са т.нар. "постигнати резултати" за 1
Коментари Харесай

Във ВСС са получили бонуси и заплати в размер на десет милиона лева през 2021 година

Не е ясно какви са така наречен "постигнати резултати " за 1 400 000 лв.

Днес от сдружението БОЕЦ разгласиха информация за бонусите, които чиновниците във Висшия правосъден съвет са получили за миналата 2021 година. Данните, които са получили са посредством закона за достъп до социална информация. Допълнителните хонорари са за реализирани резултати.

"През 2021 година на членовете на Висшия правосъден съвет (ВСС) са изплатени спомагателни трудови хонорари за реализирани резултати в размер на 404 000 лева На правосъдните чиновници във Висш съдебен съвет са изплатени спомагателни трудови хонорари за реализирани резултати в размер на 981 000 лева ", заяви Георги Георгиев от БОЕЦ, предава.

Той сподели, че за миналата година чиновниците във Висш съдебен съвет са получили
бонуси и заплати общо в размер на 10 милиона лв.. От получената информация не излиза наяве какви тъкмо са така наречен "постигнати резултати ".

"Бонусите са заслужени поради две съществени неща. Първото е продължаващите дисциплинарки против следовател Бойко Атанасов по доноси на "ПИК " и Иван Гешев. Втората тяхна заслуга е да не престават да отстояват ползите на мафията и отводът им да преглеждат всъщност настояването на министър Стоилов (Янаки Стоилов) за оставката на Иван Гешев ", разяснява Георгиев.

От БОЕЦ разясниха, че раздадените
бонуси в размер на над 400 000 лв. са получени от 23 души, само че разясниха, че не трябва всички магистрати да се слагат под общ знаменател и би трябвало да се изключат достойните съгласно тях Лозан Панов и Атанаска Дишева.

Преди дни от сдружението БОЕЦ излязоха с информация, че в Съвета за електронни медии (СЕМ) са се раздали
бонуси за над 250 000 лева

"Досега никой не е почнал инспекция по този сигнал ", сподели Георгиев.

Според него Съвет за електронни медии е една от институциите, които са "мутренските бригади на мафията, които не престават да са под техен надзор и да обслужват техните ползи. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР