Не е тайна, че Стивън Кинг, майсторът на хорър жанра

...
Не е тайна, че Стивън Кинг, майсторът на хорър жанра
Коментари Харесай

Стивън Кинг в подкрепа на “Игра на тронове”

Не е загадка, че Стивън Кинг, майсторът на хорър жанра и персонален другар на създателя на книгите „ Игра на тронове “ Дж. Р. Р. Мартин, трескаво следи развиването на сагата “Игра на тронове. ” Неведнъж писателят употребява туитър, с цел да показа концепциите си за края, само че през днешния ден той стигна по-далеч – изрече безапелационната си поддръжка към сериала и работата на сценаристите, като застана против близо тези 1 милион (само до този момент), които упорстват за римейк на осми сезон в публична.



И макар че разбираме гнева на почитателите, които избухнаха след излъчването на последния излъчен сезон “Камбаните ”, в който Денерис се трансформира в следващия вманиачен държател на Седемте Кралства, не можем да не признаем, че в думите на Стивън Кинг има огромна доза истина: “Харесах последния епизод на “Игра на тронове ”, в това число и полудяването на Дани в Кралски чертог. Има много отрицателни реакции във връзка развръзката на сагата, само че съгласно мен всичко се дължи на това, че хората просто не желаят да има край. Но знаете по какъв начин е: “Всички хубави неща… ”  



Знаем, по този начин е. Всички хубави неща имат край, а краят на осем сезона епична история в “Игра на тронове ” ще настъпи напълно скоро с край, който мощно се надяваме да бъде героичен. Но каквато и да се окаже развръзката, би трябвало да признаем, че Стивън Кинг е прав – постоянно ще има недоволни.  Дори и петицията на почитателите да не остане глас в пустиня. И даже да се снима римейк. Особено като се поради, че почитателите също са разграничени – някои гледат сериала, тъй като първо са чели поредицата “Песен за огън и лед ” на Джордж Р. Р, Мартин, други са почитатели на продукцията на HBO и към момента имат вяра, че сценарийният екип на Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс е извънреден, а трети са много сериозни към осми сезон и упорстват, че неотдавна излъчените епизоди съществено тласкат епоса към неуспех.



Но дано бъдем търпеливи още напълно малко. И чак когато изгледаме и последната сцена на “Игра на тронове ”, още веднъж да разясняваме дали и до каква степен са се оправдали упованията и опасенията ни.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР