Не е тайна, че обичаме хубавото вино и винаги имаме

...
Не е тайна, че обичаме хубавото вино и винаги имаме
Коментари Харесай

Няколко идеи как да използваме старите стъклени бутилки от вино

Не е загадка, че обичаме хубавото вино и постоянно имаме най-малко една бутилка подръка, изключително в разгара на празниците. Като фенове на красивите и ексцентрични хрумвания за украса и, както и на преработването, ни хрумна да споделим с вас няколко, които ще ви дадат опция да вдъхнете живот на неизползваемите стъклени бутилки от вино. Стига да желаеме, онлайн можем да открием десетки хрумвания по какъв начин да създадем това - в няколко в действителност обикновени стъпки и с подръчни средства.

Какво ви е належащо?

Канап
Ацетон
Кибрит
Кофа/тенджера с вода
Шкурка
Няколко стъклени бутилки от вино или различен алкохол

Как да отрежем стъклената бутилка?

Стъпка 1:

Отрежете връв с дължина, задоволителна да обгърне мечтаната от вас бутилка 4 или 5 пъти. Стегнете мощно там, където желаете да отрежете бутилката.



Стъпка 2:

След това намокрете канапа обилно с ацетон (лакочистител). Най-добре е да свалите канапа от бутилката, преди да го напоите, и по-късно да го поставите още веднъж на мястото, което сте избрали. Сложете си ръкавици. Уверете се, че цялата шнур е напоена, преди да го запалите с кибрит. Не стойте покрай пламъка.:)





Стъпка 3:

След като запалите напоения връв, наклонете бутилката и започнете да я въртите деликатно, с цел да разпределите отмерено топлината. В момента, в който видите, че огънят е на път да спре, потопете бутилката в ледено студената вода в авансово квалифицираната кофа или тенджера. Когато потопите бутилката във водата, би трябвало да чуете издайническо " пук ", което е сигнал за сполучлива задача.



Забележка: Ако не се получи, пробвайте още веднъж - зависи от дебелината на стъклото, както и от топлината. Повторете стъпките в същия ред и мечтаният резултат няма да закъснее.

Стъпка 4:

Изгладете острите ръбове с шкурка, тъй като рискувате те да останат извънредно рискови. Ползвайте ръкавици, с цел да не пострадате.

Стъпка 5:

Развихрете фантазията си, ползвайте концепциите, които споделяме с вас. Сигурни сме, че ще намерите метод да превърнете своя, балкон или градина в извънредно прелестно и сантиментално място.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР