Не е тайна, че най-красивите детски снимки са естествените. А

...
Не е тайна, че най-красивите детски снимки са естествените. А
Коментари Харесай

Как да снимаме децата си, без излишен кич

Не е загадка, че най-красивите детски фотоси са естествените. А хубава естествена фотография, с изключение на, несъмнено, опитните надарени фотографи, могат да създадат най-много околните на децата. Това е по този начин, тъй като околните най-добре могат да разпознаят оня миг, в който един необикновен лъч светлина минава по изражението на детето. Онази одушевеност, която ще се трансформира в спомен вечно.

Извън модата на кошниците, перлите, будоарите за дребни принцеси и хартиените камини, родителите, невярващи в тази хармония, и сами могат да създадат доста за качествени минималистични портрети на децата си. Най-хубавото е, че смарт телефоните и другите приложения за обработка (VSCO например) дават огромни благоприятни условия фотографията да получи стремежи тип.

В тази хармония детето, а не обилният фон, е основният воин. В тази хармония красивата фотография е семпла. Много семпла и доста персонална. Вижте кои са седемте момента, от които бихме могли да се възползваме, в случай че желаем да имаме непринудени и очарователни фотоси на децата си.

Докато спят



Това са едни от най-красивите фотоси. Покоят, онази мъничка усмивка или оня лъч светлина, който пада върху личицето в мига, в който миглите потрепват, с цел да се разтворят и да посрещнат деня, е късмет да създадете доста красиви портрети. Понеже единствено по себе си това е неповторимо, то не е нужно да бъде разкрасявано в допълнение. Минималистичният метод допуска и едноцветни естествени тъкани за " декор ", както и доста внимание върху светлината.

С обичаните играчки



Децата споделят с играчките и това е извънредно занимателно. Личицата им описват цели истории, които си заслужава да се запечатат за бъдещето.

Срещу стена



Градът предлага големи благоприятни условия за потрети с декор стена. Да, стена. Докато се разхождате, отваряйте си очите за забавни стени. Те са целият фон, от който от време на време човек има потребност, с цел да направи хубав портрет.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР