Не е тайна, че модните тенденции от 90-те и началото

...
Не е тайна, че модните тенденции от 90-те и началото
Коментари Харесай

Тенденциите от 80-те, които ще се настанят през 2022г.

Не е загадка, че стилните трендове от 90-те и началото на 2000-та се радват на внимание, само че този интервал не е единственият от предишното, който е напът да разцъфти още веднъж. Сред всички mom jeans и обувки на платформи, деним с щампи, дизайнерите правят място в дрешниците си за емблематичната мода от 80-те години. А ние с неспокойствие чакаме да забележим кои ще заблестят с цялостна мощ за нов живот.

Част от чара, когато става дума за завръщането на стила от 90-те е, че всички тези трендове се подхранват от онази типична носталгия, която всички таим по отминалото време. С скъпите мемоари за едно по-безгрижно време, 80-те години несъмнено има какво да ни предложат и през днешния ден.

Ключовите детайли на модата от 80-те са комбиниране от цвят, палавост и комфорт – всички неща, от които имаме потребност сега. Освен това - облеклото от 80-те оставя отпечатък в историята. Знаменити дами постановиха тези визии и като че ли ги направиха безконечни. Сред тях са принцеа Даяна и нейната „ рокля на отмъщението “, корсетите на Мадона, еклектичните облекла на Лиза Бонес и полите на красивата Деми Мур. Затова и от изданието Instyle споделят обичаните трендове, с които да си стиснем ръката по другарски през 2022г.

 
               

Glam Rocker

80-те години са известни като изпълнено с живот и бляскък десетилетие, изключително когато става дума за музикалната промишленост. За да пресъздадете изцяло тази емблематичен рок жанр, стилистката Джоана Анджелис споделя, че обувките на платформа, кожените облекла и залагането на блестящите акценти е водещо.

„ За да вдигнете летвата в стила си малко по-високо, изберете дантела, колани, ръкавици, костюми и големи блейзъри “, споделя Анджелис пред изданието.

 
               

Пайети за празник в душата

Според стилистката за да бъдете в крайник с модата, за женска вечер наклонността от 80-те повелява носенето на минипола, украсена с пайети. „ Не се опасявайте да я комбинирате я с цветни токчета с изострен връх “ – добавя тя.

 
               
 

 

Oversized блейзър с подплънки

Ако и вие си падате по уголемените облекла, то тогава имаме добра вест за вас. В изявление за InStyle Кристина Джейд споделя, че нейният обичан жанр от 80-те, който ще носи с наяве наслаждение през 2022 година, е наедрял блейзър с подплънки. „ Ако залагате на необятно облекло, а талията ви е по-тънка, пробвайте да й отдадете нужното внимание, като я наблегнете. Добавянето на колан ще подсигурява, че формата на тялото ви ще покаже на света всички свои достолепия. "

 
               
 

Бодита

Според стилисти, бодито е стилната наклонност от 80-те, която се вписва с усет при всеки мотив, изключително когато се носи като част от главното облекло. Съветът на специалистите е да замените класическата блуза с боди в комбиниране с необятни панталони или пола. Стегнатото боди незабавно придава по този начин търсения баланс на външния тип.

 
               


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР