Не е тайна, че животът на кралските особи не е

...
Не е тайна, че животът на кралските особи не е
Коментари Харесай

В света има 26 монархии. По какво се различават те?

Не е загадка, че животът на кралските особи не е толкоз сладостен, колкото го показват приказките.

Не се показва единствено в носене на красиви облекла и корона, само че и би трябвало да се следват непоколебим набор от правила и обичаи, които съществуват от десетилетия, в случай че не и от епохи.
 Съюз на демократичните сили с бурна реакция против наличието на Митрофанова на тържествата за Съединението 8 септ 2022 | " Скандализирани сме от наличието на съветския дипломат на тържествата за Съединението в Пловдив. " Това...
В момента в света има 26 монархии и всяко кралско семейство има разнообразни правила и полезности.

Bright Side съпоставя по какво се разграничават те:

Сключване на брак с елементарен човек

В исторически проект не е задоволително членовете на кралското семейство да подписват брак с елементарни хора, само че в наши дни това предписание в доста монархии е променено. Например, Кейт Мидълтън, до момента в този момент носеше титлата херцогиня на Кеймбридж, е елементарна гражданка, преди да се омъжи за принц Уилям, който след стана крал на Англия.
               

Това обаче не важи за Япония - там жена от императорското семейство не може да се омъжи за елементарен човек, без да се откаже от купата си, както се случи с принцеса Мако. Освен това, в случай че един елементарен човек има непознато поданство, той би трябвало да се откаже от него, преди да подписа брак с кралска персона.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР