Не е нужно да имаме диплома от НСА, за да

...
Не е нужно да имаме диплома от НСА, за да
Коментари Харесай

5 типа приятели, с които да излезеш от застоя в тренировките

Не е нужно да имаме тапия от НСА, с цел да ни е ясно, че резултатът от еднотипните продължителни тренировки е до време. Винаги.

Да кажем, че сме бегачи. Естествено - съществени: не пропущаме нито едно от кросчетата си през седмицата. Затова пък всякога е като предния и като по-предния - бягаме с едно и също движение, бягаме с едни и същи маратонки, по същия маршрут... И колкото и да сме съществени (а нали се разбрахме, че сме), в един миг ще спрем да се развиваме като бегачи. Защото сме се вкарали - освен това изцяло сами и непринудено - в еднообразен непрогресивен коловоз.

Ето за какво в съвсем всички подготвителни проекти на спортуващия се предлага да сменя темпото, да променяме терена, наклона, да употребяваме разнообразни техники и уреди. Да провокираме себе си. Абсолютно същото е и когато упражняваме с другар или с сътрудник.
 Снимка 499481

Да, всеки в залата знае, че вглъбеното безмълвно независимо бягане да вземем за пример построява темперамент, техника, точност. Но отново на всеки му е ясно, че тренирането с сътрудник ни кара да се представим по метод, по който, в случай че сме сами, не бихме.

Казано по различен метод, на терена излиза съревнованието - един по-скоро обществен и психически фактор, който обаче работи безотказно върху спортните резултати.

Кои са петте вида другари, с които ще излезем от застоя в тренировките (и по какъв начин тъкмо да се оправим с този проблем), ще разберем на.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР