Не е изненада, че в началото на всеки нов сезон

...
Не е изненада, че в началото на всеки нов сезон
Коментари Харесай

Как да освежим гардероба си и да пазаруваме интелигентно

Не е изненада, че при започване на всеки нов сезон се усещаме по този начин, сякаш имате дрешник, цялостен с облекла, само че нямате какво да облечете. Има разнообразни аргументи, заради които стопираме да обичаме облеклата си, в това число промени във формата на тялото или метода на живот, прочувствена обвързаност единствено към някои от тях или  публичен напън и трендове. 

Например раждането на дете може да докара до промени във формата на тялото ни, които да трансформират чувството за комфорт или пък страстта да ни пречи да се освободим от неща, от които нямаме потребност, тъй като не ни стават или към този момент не са на мода. Да прибавим и натиска да сме в крайник с най-новите фешън трендове или да се съобразяваме с избрани публични упования.  

Един от методите да преосмислим сегашния си дрешник, е да се съсредоточим върху дребни промени, които могат да имат огромно влияние. Ако се научим  по какъв начин вярно се гладят облеклата, техният тип ще се промени.  Изпробването на нови комбинации, да вземем за пример наслоение, също може да помогне за вдъхването на нов живот на старите облекла. Освен това, в случай че организираме по-добре съхранението на облеклата, ще забележим по-добре какво имаме и от какво се нуждаем. Може даже да подредите всичко по цветове.  



Друг метод за преосмисляне на дрешника ни е да се съсредоточим върху вложението във висококачествени , универсални продукти, които могат да се носят по разнообразни способи и в разнообразни способи. Това може да включва детайли като типичен чифт дънки или бял блейзър . Така ще имаме  по едно и също време функционален и моден дрешник, а облеклата ще можем да носим дълго време. 

Много значимо е да се фокусираме и върху нашия персонален жанр и това, което ни кара да се усещаме уверени. Това ще ни помогне при избора и решението, когато купуваме нови облекла., може да ни помогне да вземем по-информирани решения, когато става въпрос за закупуване на нови облекла.  



Съчетаването на непредвидени детайли също е опция - не се опасявайте да експериментирате с разнообразни текстури, шарки и цветове, с цел да създадете неповторим тоалет, който отговаря на вашия персонален жанр. Така ще откриете комбинации, за които в никакъв случай не сте предполагали, че ще наподобяват ужасно.  

Аксесоарите, като шалове, колани и бижута, са различен метод да освежите дрешника си. Изящният шал или смелият колан могат да прибавят цвят и текстура. Бижута, като ефектни обеци или огърлица, ще прибавят характерност към вашия външен тип.  



Когато пазарувате нови продукти, е значимо да търсите универсални продукти, които могат да се носят по разнообразни способи. Избягвайте импулсивните покупки и се фокусирайте върху облекла, които могат да се комбинират и съчетават с това, което към този момент притежавате.   

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР