Не че нещо може да ни спре да си облечем

...
Не че нещо може да ни спре да си облечем
Коментари Харесай

А можехме да носим някой от тези невероятни тоалети...

Не че нещо може да ни спре да си облечем красивите и блестящи рокли, даже и в композиция с пантофи, само че сигурно ни липсват празненствата, за които нямахме самообладание да се преобразим и да сияем под новогодишното звездно небе. Затова пък дизайнерите ни дават глътка ентусиазъм, че някой ден ще се върнем към нормалността и още веднъж ще имаме предпочитание да носим нещо друго от jogger панталон и суитшърт.

Точно това прави, представяйки сбирка Pre Fall 2021 на едноименната си марка. Нещо, което той напълно не планираше до преди няколко месеца. След като сътвори един от тоалетите за бъдещата първа дама –, и направи принта Vote по време на изборите в Съединени американски щати супер вайръл (видяхме с него Джулия Робъртс, Джулиан Мур и Лизо), дизайнерът въпреки всичко реши да се върне към същността си.



Защото от време на време единственото избавление в тези сложни времена е точно творчеството и нещата, които ни доставят наслаждение. „ Ако би трябвало да бъде почтен, взех решение да продължа да върша облекла, тъй като това е нещото, което обичам да върша “, споделя Сириано пред.

Заедно с екипа си разравя архивите и материалите, с които разполагат в ателието, и без да купуват нищо ново, основават тази дребна, само че извънредно красива сбирка. Всеки плат и подробност по тях е от нещо, което към този момент са правили, само че без да се повтарят и по едно и също време с това съумяват да спестят от бюджета си и да понижат количеството боклуци.



От красиви пеперуди върху боди от тюл, през тоалет от две елементи в бяло и черно до приказна рокля в бяло и жълто – след месеците, в които носим единствено спортни панталони и маратонки, тази сбирка на Chistian Siriano ни дава вяра, че положителните време ни чакат зад ъгъла. И в случай че имахме естествени празници, сигурно бихме избрали някой от тези модели, които могат да бъдат и безспорното ентусиазъм за тазгодишните зрелостници.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР