Twitter са открили пропуск в сигурността, който означава, че защитени

...
Twitter са открили пропуск в сигурността, който означава, че защитени
Коментари Харесай

Twitter предупреждава: лични туитове може да са публични от години



Twitter са разкрили пропуск в сигурността , който значи, че " предпазени " - персонални туитове са станали обществени , когато са правени някои промени в профили, оповестява БиБиСи.

Всеки, който е актуализирал имейл адреса си, обвързван с профил сред ноември 2014 година и януари 2019 година, може да има известия, които са станали обществени. Защитата на потребителите на Android, които по нехайство са ги изключили са възобновени, най-малко тези, които компанията разпознава.

Twitter разгласява известие за грешката, защото не може да удостовери точния брой на засегнатите профили и желае да доближи до тези, които не може да разпознава посредством вътрешно следствие.

" Много съжаляваме, че това се случи и организираме цялостен обзор, с цел да предотвратим това да се случи още веднъж ", изяснява компанията.

Насърчават се потребителите да ревизират настройките си за дискретност , с цел да се уверят, че те отразяват техните желания. Twitter са отстранили грешката на 14 януари и ще споделят повече информация, в случай че е налична. Всеки, който е употребявал Twitter посредством устройство на Apple или посредством интернет, не е обиден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР