НБА се счита за баскетболен шампионат, в който защитите са

...
НБА се счита за баскетболен шампионат, в който защитите са
Коментари Харесай

Любопитни рекорди от НБА

НБА се смята за баскетболен шампионат, в който отбраните са на назад във времето, тъй че управлението мисли за промени, които ще донесат повече борба на игрището и акцент върху отбраната.

И до момента в който се чака те да бъдат изпълнени от идващия сезон, нощес се игра мачът с минимум точки за последните осем години.

Ню Йорк Никс и Филаделфия се срещнаха в Медисън Скуеър Гардън и мачът приключи с победа със 79:73 за гостите, първият мач от 2016 година, в който и двата тима не съумяха да надвишават границата от 80 точки.

Лука Дончич сложи връх в НБА с шестия си следващ трипъл-дабъл, което се случи при успеха на Далас Маверикс над домакина Детройт Пистънс със 142:124. Дончич записа 39 точки, 10 битки и 10 асистенции. Той изпревари Ръсел Уестбрук, който записа пет следващи „ трипъл-дабъла “ през 2017 година

Джамал Мъри изравни върха си за сезона с 37 точки, Никола Йокич имаше 26 и домакинът Денвър Нъгетс победи Юта Джаз със 142:121. Нъгетс завоюваха осем от девет мача след паузата на All-Star и се изравниха с Минесота Тимбъруулвс за втория подложен в Западната конференция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР