Названието на тайната американска военна база "Зона 51" почти се

...
Названието на тайната американска военна база "Зона 51" почти се
Коментари Харесай

В мрежата се появи нова СНИМКА на свръхсекретната „Зона 51“

Названието на тайната американска военна база "Зона 51 " съвсем се е трансформирало в нарицателно име за обекти, за които се твърди, че в тях се правят опити с извънземни.

Много хора по света имат вяра в тези клюки. Преди време дори имаше група в мрежата, която призоваваше за завземането въз основата, оповестяват международните издания.

Загадъчният обект се намира в пустинята Невада. Властите са издали възбрана за всевъзможни фотоси, само че това не е спънка за водачите на частни самолети да вършат фотоси на региона.

Така да вземем за пример, на 30 декември в мрежата се е появила снимка на тестовия и подготвителен полигон на Зона 51, която бе приета за най-ясна и подробна.



Снимката е направена от водача Боб Ричардсън. Потребителите в интернет усилиха фотографията, като направиха доста доближени фрагменти. Не може да се види обаче нищо мистично или обвързвано с извънземни.

Според управляващите, Зона 51 е военна база за образование. Там не се създава извънземна технология и не се организират опити върху извънземни.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР