Назначеният по препоръка на вицепремиера Красимир Каракачанов за председател на

...
Назначеният по препоръка на вицепремиера Красимир Каракачанов за председател на
Коментари Харесай

Председателят на агенцията за българите в чужбина – с нацистка тениска

Назначеният по рекомендация на вицепремиера Красимир Каракачанов за ръководител на Държавната организация за българите в чужбина /ДАБЧ/ е сниман с нацистка тениска, съобщи БГНЕС. Върху тениската има надпис на немски „ Wehrmacht " / " Вермахт " / - името на въоръжените сили на Нацистка Германия по времето на Адолф Хитлер.

Държавната организация за българите в чужбина е на директно послушание на Валери Симеонов, само че в Министерския съвет е известно, че Петър Харалампиев е назначен и препоръчан от самия Красимир Каракачанов. Въпреки че е кадър на Вътрешна македонска революционна организация, се оказва, че преди време той е провел у нас концерти на сръбските чалга-звезди Лепа Брена и Цеца Величкович.

Петър Харалампиев е следващият кадър на Красимир Каракачанов с сходни прояви.

Преди него Иво Антонов, началник на дирекция „ Социално подкрепяне ", бе качил фотография във Фейсбук, на която позираше пред танк „ Майбах " с протегната за нацистки привет ръка.

Освен това и съветникът на президента Румен Радев - Пламен Узунов също се оказа с нацистки фотоси, на които той е маскиран като Хитлер. Узунов, който бе и длъжностен вътрешен министър в държавното управление на проф. Герджиков, отхвърли да подаде оставка при започване на юни поради фотосите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР