Наясно сме какво изпитваме по време на оргазъм, но най-вероятно

...
Наясно сме какво изпитваме по време на оргазъм, но най-вероятно
Коментари Харесай

Анатомия на женския оргазъм

Наясно сме какво изпитваме по време на оргазъм, само че най-вероятно въобще не ни е минало през мозъка да дисектираме клетка по клетка какво тъкмо ни се случва в тялото, когато удоволствието от секса ни омаломощава.
Всички, минали през вихрушката на оргазма, знаят, че няма с какво друго да бъде съпоставено това приказно събитие на организма ни.
Разбира се, всяка жена е друга – за едни кулминационната точка идва и отминава като летен дъжд, а при други лишава време, по-дълго от висене пред касите на Енергото, до момента в който пристигна и техният ред да пофлиртуват с плътските благини.

Какво се случва в тялото ни, когато тая берекет го навести?
Когато дамата е възбудена, сърдечният й темп става по-ускорен, а дишането й става по-забързано. Много от мускулите по цялото тяло стартират да се стягат. Гърдите й се уголемяват, а зърната й щръкват. Дори и дамите с по-лениви зърна, има лека смяна в тяхната възвишеност. При някои лицата, вратовете или деколтето стават червени. О, и, несъмнено, клиторът става по-голям.
Вагината й създава естествен лубрикант, който оказва помощ на секса да е още по-задоволителен и носещ приятност. Знаем какво става, в случай че влагалището е прекомерно изсъхнало. Никой не обича да го набучват на прът, камо ли да прави секс с него.
Срамните устни се отварят, а вагината се удължава и уголемява, с цел да може да одобри скъпия посетител, почукал на вратата й.
Всичко това се случва, тъй като кръвта нахлува в зоната на пубиса и по този метод основава топло чувство за приятност в тази област.
Докато трае възбудата, гореспоменатите телесни атрибути не престават да се уголемяват. Клиторът се скрива под качулката си и става на половина по-къс малко преди кулминационната точка.
Когато дамата доближи оргазъм, кожата й се зачервява, а мускулите по цялото й тяло ще продължат да се свиват. Кръвното налягане, сърдечният темп и броят на вдишванията и издишванията ще не престават да нарастват като стойности.
По време на оргазъм дамата усеща ритмични контракции осве навътре в вагината, също по този начин отвън нея, обхващайки уретрата и ануса. Тези наситени пулсации се случват към един път на секунда. Средностатистическият оргазъм трае сред 3 до пет пулсации, до момента в който така нареченият висш подарява сред 10 и 15.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР