Най-звездният тандем в БГ шоубизнеса отново застана рамо до рамо

...
Най-звездният тандем в БГ шоубизнеса отново застана рамо до рамо
Коментари Харесай

Огромна изненада за зрителите! Зуека се завръща като водещ на „Господари на ефира“

Най-звездният тандем в БГ шоубизнеса още веднъж застана един до друг в епизод на „ Господари на ефира “. Любимите водещи у нас минаха през куп трудности и кариерни промени, само че най-сетне двамата са дружно и публиката пощурява.
Екранната двойка работи в тандем от съвсем 2 десетилетия, само че от няколко години актьорите са разграничени. Преди близо 3 години гениите седнаха в стола на „ Господарите “ за финален път, след което Зуека дефинитивно се отхвърли от шоубизнеса. През 2021 година Васил Василев разгласи, че е отпътувал за Испания и че напуща малкия екран. Там той се отдаде на изобразителното изкуство и постоянно прави интернационалните изложения.
Щастливата вест за събирането на Рачков и Зуека оповестиха самите „ Господари “ в Инстаграм профила си, а обявлението им обра лайковете в нета за минути. „ Ти за какво отпътува за Испания, като живееш в интернет “, с гръм откри епизода Димитър и разочарова почитателите, че на мястото на Васко стои голям екран, от който Зуека отдалечено води предаването, само че химията сред тях двамата си беше същата. Димитър Рачков не спря да целува обичания си другар от самото начало, а най-после даже поля екрана с вода.

Тази година „ Господари на ефира “ означи цели 20 години на екран, които отпразнува със особено подбрани видеа от най-хубавите моменти в предаването. Телевизионният възторг подсети на феновете по какъв начин са изглеждали младите водещи през далечната 2007 година и какви дивотии са спретвали. Тази година те не спретнаха нищо, само че фактът, че се появиха дружно в ефир, беше задоволителен на всичките им върли фенове. „ Обичаме ви! Поздрави от мрачна Англия “, написа отдалечен почитател на предаването.
Рачков обаче не се отхвърли толкоз елементарно от малкия екран. След всички опити с шоубизнеса като „ Маскираният артист “ и „ Като две капки вода “ бургазлията най-сетне поведе свое лично шоу и блесна на екран, предава България Днес.
В новия епизод дуото наблюдава цялата история към БФС и полицейското принуждение по време на митингите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР