Най-зрелищното събитие в ММА средите у нас – Spartacus (SFC6),

...
Най-зрелищното събитие в ММА средите у нас – Spartacus (SFC6),
Коментари Харесай

Spartacus предизвиква най-добрите наши бойци в зала “Арена Армеец”

Най-зрелищното събитие в ММА средите у нас – Spartacus (SFC6), ще раздруса столичната зала „ Арена Армеец “ следващата година. Престижният шампионат се завръща стремително на 13 януари 2018 година с шестото си издание, на което ще бъдат показани над 15 дуела в жанр ММА и К1.
Промоутърите от Combat Promotion към този момент пуснаха в продажба билетите за огромното спортно събитие, което обичайно е придружено и от неповторима шоу стратегия. Цените на пропуските са от 45, 30 и 10 лева и могат да бъдат открити в мрежите на Eventim, Easypay и Ticketportal.

В рамките на шестото издание на Spartacus ( SFC6) ще бъде включен под картата шампионат сред клубове от страната, за което всеки от тях ще би трябвало да излъчи участник в категория 70 кг, който да показва клуба. Срещите ще са по semi-pro правила и резултатът от тях ще бъде включен в статистиката на Sherdog в рубрика Аматьорски срещи.

Победителят в Турнира ще получи 1000 лева награда, като сума от 1000 лева ще получи и клубът, който той съставлява. Освен това президентът на Combat Promotion Георги Анадолов ще предложи на спечелилия профи контракт и опция да направи своя дебют при идващото издание на SFC.

„ С Турнира желаеме да излъчим най-хубавия клуб по ММА в България, като в това време това ще се случи пред цялата международна аудитория на бойните спортове и ще бъде излъчено по малките екрани. Последното събитие, което организирахме на площад Батенберг в София, беше следено онлайн от 1 600 000 индивида в Европа, Америка и Азия “, оповестиха от Combat Promotion.

Combat Promotion се обръщат към всички клубове по бойни изкуства в България с предлагането да излъчат задоволително добър войник, който да ги съставлява на огромния състезателен конгрес Spartacus (SFC6). Координатите за връзка са телефон 0876 005 614 или на имейл [email protected] . или оставете известие на страницата на събитието във фейсбук https://www.facebook.com/pg/SpartacusFightingChampionship/posts/?ref=page_internal.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР