Най-знойните грации от хитовия сериал показаха тела на богини край

...
Най-знойните грации от хитовия сериал показаха тела на богини край
Коментари Харесай

Красавиците от „София - Ден и нощ“ се захвърлиха дрехи на морето

Най-знойните грации от хитовия сериал демонстрираха тела на богини край родното Черноморие  
Лято е и живакът разсъблича знойни девойки по плажовете, а измежду тях и родните звезди. И до момента в който едни не стопират да се оплакват каква е горещина, други благославят високите температури, тъй като с помощта на тях могат да се насладят на секси телата на обичаните си героини от „ София – Ден и нощ “.

В. „ Галерия “ засече три от грациите да се препичат на плажа, показвайки най-хубавото от себе си.
Симона с тяло БОМБА  
Смуглата хубавица Симона от „ София – Ден и нощ “ обра овациите с тяло на секс бомба. Истинското й име е Калина Иванова и в действителния живот е също толкоз луда, колкото е и в сериала. Кики, както я назовават приятелите й, е едвам на 20 години, и е бунтарка съвсем като героинята си.

Калина чудесно знае по какъв начин наподобява и какво тяло има, и по тази причина честичко се снима предизвикателно в мрежата. Неслучайно почитателите й са над 50 000 единствено във Facebook.

В сериала играе ролята на Симона – дъщерята на хазяина Боби, който мъчно се справяше с непокорния й манталитет.
Галя сподели форми на богиня
Тя също се споделя Калина и е не по-малко секси от колежката си. Кузманова се възползва от лятната почивка на сериала и се отдаде на морска отмора по родното Черноморие. Блондинката зарадва почитателите си с тяло на богиня, стегнати форми и обилна гръдна обиколка.

Калина Кузманова постоянно може да бъде засечена и в Сатиричния спектакъл. Тя е от дребното участници в „ София – Ден и нощ “, които са професионални артисти. Идеята на сериала е да се наемат главно дилетанти, с цел да се избегне неестественото позьорство.

В сапунката Галя е модел, който обезверено търси любовта.
Стефания с дупе за милиони  
Бояна Генова, която играе ролята на Стефания, стана известна като Малкото коте на Валери Божинов. Красавицата не стопира да притегля вниманието върху себе си, като разгорещява мрежата със секси фотоси без облекла. Блондинката подчертава постоянно на дупето си, като на фотосите от плажа единствено то е на фокус.

И до момента в който в сериала Стефания е положително и непретенциозно момиче със сериозна връзка, в действителния живот актрисата бе набъркана в много кавги. Според един от слуховете, Бояна е била в черния лист с компаньонки на някогашния мъж на Ирена Милянкова Росен Чолов – Чолата. Хасковлийката твърди, че изкарва хляба си като фотомодел, само че осведомени разясняват, че е предложила и други услуги.
Михаела е самото съвършенство
Мишенцето на фотографа Дани се оказа самото съвършенство. В сериала Михаела няма навика да си демонстрира тялото, за сметка на това пък в действителния живот постоянно обича да палува в мрежата. Истинското й име е Елизабет Фейм и също не пропусна да се топне в морето край Поморие. За разлика от останалите си колежки, Елизабет не се опасява да извади любовния си живот на показ. Студентката по „ Английска и съветска лингвистика “ има сериозна връзка с денс танцьора Мартин Методиев, който е вманиачен по знойното й тяло.
Джулия препича нежни форми  
Теди Цветкова е също толкоз интелигентна и красива, колкото героинята си Джулия в „ София – Ден и нощ “. 25-годишната чародейка посрещна рождения си ден в Гърция, откъдето изпоти с горещи фотоси. Феновете й надали са имали подозрение, че Джулия ще е самото нежно съвършенство.

Теди е приключила „ Журналистика “ в София и сега работи по специалността си като основен редактор в женско списание. Също толкоз добре се оправя обаче и в сериала, където незабавно направи усещане с актьорските си заложби. Ролята й е на шефка на барманите в локален клуб и гадже на женкаря Марио.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР