Най-засегнатата от коронавирус европейска държава - Италия, се готви за

...
Най-засегнатата от коронавирус европейска държава - Италия, се готви за
Коментари Харесай

В Италия обмислят да отменят за месец всички спортни събития

Най-засегнатата от ковид европейска страна - Италия, се готви за крайни ограничения, с цел да ограничи разпространяването на болестта. Според организация АНСА, държавното управление обмисля да забрани всички спортни мероприятия в страната за месец напред. Предложението към този момент се приема остро от спортните клубове в страната, които предвиждат цялостен безпорядък в програмата. Големи загуби ще понесат и малките екрани.

Въпреки митингите обаче се подхващат към този момент непопулярни решения. Така бе отсрочен плануваният за довечера реванш от 1/2-финалите за купата на Италия сред " Ювентус " и " Милан ". Първоначално се считаше, че мачът в Торино ще се играе при закрити порти и даже отборът от Милано бе дошъл за срещата. Все още не е взето решение за другия 1/2-финал, сред " Наполи " и " Интер ", който би трябвало да се играе по стратегия на следващия ден.

Вече бяха отсрочени няколко мача от XXV кръг в Серия А, а пет дуела от XXVI кръг се играха пред празни трибуни. От " Интер " към този момент реагираха остро и оповестиха, че ще заведат дело против футболната федерация на страната, в случай че дербито с " Ювентус " от XXVI кръг се играе преди мача против " Сампдория " от XXV кръг.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР