Най-запалените футболни фенове трябва да се подготвят за много безсънни

Най-запалените футболни фенове трябва да се подготвят за много безсънни ...

Къде да гледаме Копа Америка + пълната програма на континенталния турнир

Най-запалените футболни фенове трябва да се подготвят за много безсънни дни и вечери по време на предстоящите седмици, защото вече се провеждат двете най-големи и популярни континентални надпревари -  и Копа Америка.
Както е известно - Евро 2020 е за страните от Стария континент, докато Копа Америка - за тези от Южна Америка. Коректно е да се допълни обаче, че там участват и други държави от различни континенти, които получават покани.

Регламент и участници: Копа Америка започна - последен шанс за Меси и Аржентина? Регламент и участници: Копа Америка започна - последен шанс за Меси и Аржентина?
Футболният привърженик все още не се е съвзел от емоцията от началото на Европейското първенство по футбол и вече стартира още един кон...
Европейското стартира на 11 юни и ще приключи на 11 юли, докато южноамериканското състезание започна 2 дни по-късно и ще финишира на същата дата, на която и Евро 2020 - 11 юли.

Сблъсъците от груповата фаза ще осигурят дербита между Бразилия, Колумбия и Еквадор в едната група и между Аржентина, Уругвай и Чили в другата. На този турнир групите са само две с по 5 отбора, като напред към елиминационната фаза продължават цели 4 от тях, което значи, че отпада само по един от група.
И докато за Европейското е известно от доста време насам къде се излъчва, то за южноамериканското състезание не е напълно ясно.

Върховният съд в Бразилия даде зелена светлина на Копа Америка Върховният съд в Бразилия даде зелена светлина на Копа Америка
Бразилският Върховен съд реши, че страната може да приеме Копа Америка независимо от пандемията от коронавирус, давайки зелена светлина...
Колкото до интригуващите срещи, които ще се изиграят, можете да видите .

Източник: actualno.com