Най-запалените футболни фенове трябва да се подготвят за много безсънни

...
Най-запалените футболни фенове трябва да се подготвят за много безсънни
Коментари Харесай

Къде да гледаме Копа Америка + пълната програма на континенталния турнир

Най-запалените футболни почитатели би трябвало да се приготвят за доста безсънни дни и вечери по време на идните седмици, тъй като към този момент се организират двете най-големи и известни континентални съревнования -  и Копа Америка.
Както е известно - Евро 2020 е за страните от Стария континент, до момента в който Копа Америка - за тези от Южна Америка. Коректно е да се добави обаче, че там вземат участие и други страни от разнообразни континенти, които получават предложения.
 Регламент и участници: Копа Америка стартира - финален късмет за Меси и Аржентина? Регламент и участници: Копа Америка стартира - финален късмет за Меси и Аржентина?
Футболният последовател към момента не се е съвзел от страстта от началото на Европейското състезание по футбол и към този момент започва още един кон...
Европейското започва на 11 юни и ще завърши на 11 юли, до момента в който южноамериканското съревнование стартира 2 дни по-късно и ще финишира на същата дата, на която и Евро 2020 - 11 юли.

Сблъсъците от груповата фаза ще обезпечат дербита сред Бразилия, Колумбия и Еквадор в едната група и сред Аржентина, Уругвай и Чили в другата. На този шампионат групите са единствено две с по 5 тима, като напред към елиминационната фаза не престават цели 4 от тях, което значи, че отпада единствено по един от група.
И до момента в който за Европейското е известно от много време насам къде се излъчва, то за южноамериканското съревнование не е изцяло ясно.
 Върховният съд в Бразилия даде зелена светлина на Копа Америка Върховният съд в Бразилия даде зелена светлина на Копа Америка
Бразилският Върховен съд реши, че страната може да одобри Копа Америка без значение от пандемията от ковид, давайки зелена светлина...
Колкото до завладяващите срещи, които ще се изиграят, можете да видите .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР