Най-запалените аматьори от София ще спорят от понеделник за трофея

...
Най-запалените аматьори от София ще спорят от понеделник за трофея
Коментари Харесай

София Тех Парк очаква всички любители на тениса

Най-запалените дилетанти от София ще спорят от понеделник за трофея в Третия вечерен шампионат на ИТЛ, категория 500, в Тех Спорт в София Тех Парк. Сред записалите се за присъединяване са първенецът на най-голямата аматьорска тенис лига в България за 2015 и 2016 година Едиз Батран и носителят на няколко трофеи от шампионатите на ИТЛ и финалист в последния Мастърс за 2018 Станислав Иванов. Двамата играха край при напредналите в Първия вечерен шампионат за годината в комплекс „ Дема “, като победител излезе Едиз Батран. Той завоюва с 2:1 сета, а Станислав сигурно ще желае реванш за загубата.

Интерактив тенис и София Тех Парк приканват начинаещите и всички, които не са играли в шампионатите на лигата, да се включат в конкуренцията. За тях първият мач ще е безвъзмезден, като задачата е феновете да усетят тръпката от дуелите в спортна конюнктура и да усъвършенстват играта си.

В схемата към момента има свободни места, а изискванията на кортовете в Тех Спорт са съвършени. Green Set настилката подсигурява отличен отскок на топката, и е подобаваща както за опитни, по този начин и за прохождащи играчи. Състезателите от категории 125 и 250 на Третия вечерен шампионат към този момент се възползваха от отличните условия в комплекса, а първото посещение на ИТЛ в София Тех Парк сигурно няма да е последно. Началните часове на срещите са 20:00 и 21:00, като се играят два тайбрек сета до 4, а при тъждество – шампионски тайбрек до 10.

От Интерактив тенис напомнят, че всички искащи могат да се запишат за присъединяване в Четвъртия вечерен шампионат. Той ще се организира в клуб 360 (бившите кортове на БСФС в Борисовата градина). Повече детайлности за ИТЛ и за шампионатите можете да намерите ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР