Най-забавната комедия за сезона – БИВШ ПОД ПРИКРИТИЕ - вече

...
Най-забавната комедия за сезона – БИВШ ПОД ПРИКРИТИЕ - вече
Коментари Харесай

Шпионската комедия “Бивш Под Прикритие” вече в кината

Най-забавната комедия за сезона – БИВШ ПОД ПРИКРИТИЕ - към този момент е във всички киносалони в страната! Филмът, който се популяризира от Лента, част от Нова Броудкастинг Груп, събира някои от най-популярните холивудски звезди – Мила Кунис, Кейт МакКинън, Сам Хюгън, Джъстин Теру и Джилиан Андерсън.

“БИВШ ПОД ПРИКРИТИЕ” ни придвижва в Лос Анджелис и ни среща с Одри и Морган, които са най-хубави приятелки от доста години, само че характерите им не могат да са по-различни! Мила Кунис е меланхоличната Одри, която още веднъж чества рождения си ден сама. Енергичната и леко откачена Морган е занимателната й другарка, която се оказва единственият човек, на който ще може да се довери – за усмивката и живота си!

След като схваща, че някогашният й е сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, Одри се насочва на европейско премеждие, с цел да достави пратка, завещана й от него. Разбира се, Морган ще я придружи за поддръжка и по този начин двете ще се окажат в окото на интернационален скандал с доста престрелки и гонене из някои от най-красивите градове – Прага, Париж, Будапеща, Амстердам и така нататък Въоръжение единствено с мозъците си, двете девойки ще оцеляват измежду търсещи ги шпиони и двулични сътрудници, само че в същото време няма да изгубят и капка от хумора си. Разказан динамично от режисьорката и сценарист Сузана Фогел, филмът елементарно ни прави съпричастни с героите и занимателните им разговори. След няколко събития, от които съумяват да се измъкнат, девойките стартират от ден на ден да харесват новия си живот на шпиони и натрупват умения. Все по-уверената приложимост на оръжия, задълбочаващото се положително въодушевление на Морган и поддръжката от чаровния английски сътрудник Себастиан в последна сметка ще ги накара да кандидат-стват за непрекъсната работа в Разузнаването. Филмът е композиция от най-хубавите модерни комедии, със закачливи реплики и достоверен комизъм от облика на Кейт МакКинън, и добре сниман екшън в жанр Бонд. В последна сметка няма нищо, с което две положителни приятелки да не съумеят да се оправят!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР