Най-влиятелният дизайнер на коси в света, с близо 20 милиона

...
Най-влиятелният дизайнер на коси в света, с близо 20 милиона
Коментари Харесай

Най-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас в Пловдив

Най-влиятелният дизайнер на коси в света, с близо 20 милиона почитатели в обществените мрежи, идва в Пловдив в края на септември. В последния ден на месеца Мунир ще организира популярния си „ School Master Class “ за първи път в България. Това е и първото му от общо две индикативни събития, които „ Кръстникът на дизайна на косите “ ще осъществя през тази година. България е единственият европейски хазаин на едно от най-очакваните събития в света на фризьорството. През октомври второто и последно за годината издание на „ School Master Class “ ще се организира в Маями.  Интересът към целодневния мастърклас в света на дизайнерите на коси е голям, само че не по-малко е и вълнението измежду моделите. Мунир е прочут освен с грандиозното си шоу, а и с обстоятелството, че моделите, които показват изящните му шедьоври са в пъти повече от общоприетоо ревю на прически.
Прочетете още
Организаторите на събитието от Christian Of Roma избират Епископската базилика на Филипопол за осъществяване на кастинга за модели, водени от философията да показват България, хубостта на природата ни и историческата стойност на Пловдив пред света. Епископската базилика на Филипопол е античният предходник на днешния Пловдив. Открита при разкопките монета на император Лициний (308-324) дава съображение на хипотезата, че базиликата е измежду първите, издигнати в Римската империя след легализирането на християнството през 313 година Базиликата е необятна 36 м, дълга над 90 м и е с впечатляваща архитектура - централен и два странични кораба, апсида, нартекс (преддверие) и атриум (открит двор) с колонади. В централния транспортен съд се издигал декориран с мрамор презвитериум (платформа за епископа и духовенството). Вътрешността й била украсена с колони с капители с християнски знаци, фрески и обилни мозаечни подове. Мозайките са и най-добре непокътнатата част от постройката. Историята на мястото обгръща най-малко 12 века. Базиликата е издигната върху руините на антична постройка, евентуално от I в.сл.Хр. След изоставянето на църквата, през Х-ХII в. на мястото се появява огромен християнски некропол с гробищна черква, украсена с изящни фрески. Епископската базилика на античния Филипопол заема централно място и в актуален Пловдив.

Създадена в града под тепетата преди 30 години, една от фундаменталните полезности на Cristian Of Roma е с активността си да способства за общността, а самодейността е единствено част от програмата, която водещата компания в промишлеността на хубостта включва в календара си във връзка годишншната от основаването си. Стотици дизайнери на коси от 11 страни се чака да дойдат в Пловдив на 30-и септември в палата 6 на Пловдивски панаир. Освен, че ще се потопят в магията на най-стария град в Европа, те ще се включат и в едно вълнуващо странствуване в света на познанието, в което Мунир ще показва три цялостни трансформации и три приложения на тонер онлайн. С растящата си известност и все по-голям брой почитатели в обществените медии, Мунир се трансформира в същинска сензация в света на хубостта, която си съперничи с топ-имената на Холивуд. Той интензивно споделя своите умения и познания в региона на фризьорството, провеждайки образования и семинари в разнообразни страни, като предава своите секрети и техники на други фризьори, които също желаят да доближат върховите равнища на професионализъм. Неговите визии се появяват на кориците на доста фешън списания. Със своя харизматичен жанр и упорит дух Мунир продължава да въодушевява милиони хора по света и да трансформира лицето на промишлеността на хубостта. Всеки, който е имал опцията да бъде обслужен от Мунир или да посети неговите образования, не може да не се впечатли от неговата пристрастеност, харизма и лоялност към специалността, както и от гения му да трансформира косата на клиентите си в творби на изкуството.

 

Мунир продължава да уголемява своето въздействие и да бъде ентусиазъм за млади фризьори и стилисти, които желаят да проследят пътя на триумфа в света на хубостта и модата. Неговата история и триумф окуражават хора по целия свят да следват своите фантазии и да реализират огромни върхове в сферата, към която се стремят. Мунир е определян като трендсетър, който уголемява хоризонтите на промишлеността.

Как да се докоснеш до магията Мунир, виж тук:

 

Мунир в обществените мрежи:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР