Най-влиятелната инфлуенсърка у нас се подложи на процедура за оформяне

...
Най-влиятелната инфлуенсърка у нас се подложи на процедура за оформяне
Коментари Харесай

Николета освежи „задното окачване“, Моника, Андреа, Мис Силикон също с нови „прасковки“


Най-влиятелната инфлуенсърка у нас се подложи на процедура за оформяне на по този начин модерното през последните години бразилско дупе.

НиЛо брои 15 бона, с цел да може единствено след дни да шашне инстаграм със фотография на съвършени задни елементи. Половинката на Ники М. получи процедурата като подарък от обичания за своя 34-ти рожден ден, а изборът й на място за корекцията, несъмнено, е Истанбул. Едва ден откакто експлеймейтката легна под ножа, към този момент съумява да прави и първите крачки към възобновяване. Съвсем скоро НиЛо ще може да се похвали със своите бразилски задни елементи. През годините името й е спрягано с десетки интервенции, досега обаче тя е признавала единствено за няколко корекции на бюста.

Друга плеймейтка, която държи да я асоциират със сексапилни форми, е Моника Валериева. Красавицата, която през годините ту е другарка с Николета, ту неин първи зложелател. Валериева легна под ножа за оформяне на дупе още преди няколко години. Според осведомени тя налива 1000 кубика откъм гърба и отнася съществени рецензии за кофти формата, която си е направила. Моника попадна в устата на завистливи клюкарки, откакто преди време пуска няколко разголени фотоси, на които съгласно недоброжелателките си проличава некадърното слагане на импланти в дупето й.

 

 Моника Валериева също налива дупе

Моника Валериева също налива дупе

Преди по-малко от месец стана ясно и че още една звезда е решила да оформи съвършено тяло благодарение на хирурзите. След като напълно неотдавна Андреа сложи нови силиконови импланти в гърдите си, преди няколко седмици някогашната на Кобрата си направи и дупето, още веднъж в клиника в Истанбул. Певицата се пробва да поправи вредите по тялото си, откакто последните години беше изгубила форма.

 

 Андреа оформи задни елементи преди месец

Андреа оформи задни елементи преди месец

Безспорно една от най-тунингованите българки е Мис Силикон Мариана Маринова. Красавицата, която взе участие във " Фермата ", признава за всичките си корекции. През годините тя ляга най-малко пет пъти под ножа, като поправя гърдите, носа си и, несъмнено, задника. Мариана си прави " бразилско дупе " на най-точното за такава процедура място - Бразилия. Според информация в клюкарските уеб сайтове Маринова налива три литра биополимер, с цел да стане дупето й съвършено.

 

 Мис Силикон Мариана Маринова е с най-вече интервенции

Мис Силикон Мариана Маринова е с най-вече интервенции

Още през 2017 година Джулиана Гани минава през същата процедура. Джулка е известна с манията си по разнообразни естетически корекции и през годините минава през увеличаване на бюста, промяна на носа, котешки очи, увеличаване на устните и какви ли не още операции. Името й е спрягано и с увеличаване на дупето.

 

 Джулка диша във врата на Мариана

Джулка диша във врата на Мариана

Името на Галена също е свързвано с промяна на дупето. Според непотвърдена информация преди 3 години тя си прави модерната промяна и си цялостни със силикон задните елементи. Дали това е по този начин за почитателите остава мистерия.

Операцията е рискова

Пластичните интервенции по разкрасяване на задните елементи на дамите, с цел да се снабдят с " бразилски прасковки ", крият смъртна заплаха, писа преди няколко години австралийският уебсайт " Сайънс алърт ". Порталът цитира предизвестията на американски специалисти в региона на естетическата хирургия. Причината за десетките произшествия през годините са некачествено извършените интервенции с груби нарушавания на хигиената и на процедурите. Един от най-разпространените неподходящи резултати от несполучливите интервенции е развиването на мастна емболия - запушването на кръвоносни съдове при неправилна операция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР