Най-вероятно в обкръжението ви има поне един човек, който винаги

...
Най-вероятно в обкръжението ви има поне един човек, който винаги
Коментари Харесай

7 убеждения, които само истински щастливите хора споделят

Най-вероятно в обкръжението ви има най-малко един човек, който постоянно е спокоен и ухилен, без значение пред какви провокации го изправя ориста.

А може би този човек сте вие – щастливци!

Във видеото горе разберете кои са навиците, които ни пречат да бъдем щастливи

Ако обаче сте от тези, които елементарно се поддават на отрицателни страсти, не се отчайвайте.

Има няколко съществени стъпки към прочувственото здраве, които в случай че спазвате, е по-вероятно да бъдете щастливи като цяло.

Оказва се, че може би не знаем нищо за щастието

След дългогодишния си опит с пациенти, психоложката създател на редица сполучливи книги, доктор Елън Хендриксън извежда седем съществени убеждения, които през годините среща при прочувствено постоянните и щастливи хора.

Кои са „ седемте стълба “ на щастието?

„ Мога да се придържам към проекта “

Независимо дали става въпрос за дълготраен проект, който се чака да ви се отплати след години, или способността да устоите на желанието да пропуснете дневната си подготовка, би трябвало да вярвате, че сте задоволително мощни да се придържате към проектите си и в действителност да го вършиме.

Всеки от нас познава възприятието на виновност и гузна съвест, откакто кривне от пътя към задачата или още по-лошо… се откаже.

„ Мога да върша неща, които не желая “

В случая това не значи да потъпкваме гордостта и морала си и да се впускаме в мръсни покупко-продажби, а чисто и просто да не разрешаваме на нашето въодушевление да дефинира продуктивността ни и да спъва работата ни.

„ Мога да поема тези удари “

В някакъв стадий от живота си всеки се изправя пред условия, способни да го пречупят. Пътят към щастието обаче минава през умеенето ни да поемаме тези удари, да се приспособяваме към измененията и да продължим по пътя към задачите си, даже и да би трябвало да създадем лек завой.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ПРАВИЛАТА, КОИТО ГЛУПАВИТЕ ХОРА СЛЕДВАТ

„ Всеки заслужава почитание “

Няма по какъв начин да водите постоянен прочувствен живот, в случай че определяте хората по общественото им състояние, сексуалността, расата или пола им. За да бъдете прочувствено уравновесени би трябвало да осъзнавате, че всички хора са равни.

„ Мога да се дръзвам на себе си “

Бихте се чувствали доста по-добре, в случай че когато извършите неточност, се поучите от нея и я погледнете от радостната страна (защото всяка монета има две страни!). Една лека смяна в вероятността може да ни спести доста главоболия.

„ Аз мога “

Изключително значимо е да знаете, че сте способни да постигнете всичко, което поискате, стига да имате желанието и мотивацията (и да не става въпрос за вървене по вода, среща с еднорог или управление на времето… макар че може би и това е допустимо, кой знае?!).

Преследвайте задачите си и не забравяйте, че МОЖЕТЕ, в случай че ДЕЙСТВАТЕ.

„ Мога да обичам “

През 1938 година от Харвардския университет дават началото на едно изследване, изследващо развиването на възрастните, което продължава и до през днешния ден.

Д-р Джордж Вилиант, водещ на изследване на Харвардския университет, стартирало през 1938 година и продължаващо и до през днешния ден, което изследва развиването на възрастните, споделя, че това, което научава през години се свежда до четири думи, а точно „ Щастието е обич. Точка. “

Феноменът Микеланджело:Как нашият сътрудник ни трансформира

Дори и да преминавате през тежка разлъка или загуба на непосредствен човек и да си мислите, че сърцето ви към този момент е затворено за обич, се заблуждавате. Човек има потребност да обича и да бъде обичан.Любовта може да бъде открита освен в съкровен сътрудник. Тя може да бъде давана и получавана от другари, родственици и даже от домашните ни любимци.

Обичайте и бъдете обичани, не позволявайте отрицателни страсти да се загнездят у вас и да диктуват всекидневието ви.

Животът е къс, за какво да не изберем да го живеем щастливо?

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още забавни вести последвайте страницата ни в Instagram.

Четете още:

Защо е потребно да прощаваме

9 неща, от които да се откажете, с цел да сте сполучливи

Защо пристрастяването е разстройство на обществото

ТРИКОВЕ, С КОИТО ДА съдебна експертиза ПРЕВЪРНЕМ В МАГНИТ ЗА ХОРАТА

Съоснователят на Инстаграм ни учи по какъв начин да спрем да отлагаме
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР