Най-възрастният телевизионен водещ Иван Григоров почина при неизяснени обстоятелства в

...
Най-възрастният телевизионен водещ Иван Григоров почина при неизяснени обстоятелства в
Коментари Харесай

Най-възрастният ТВ водещ бил зарязан в безпомощно състояние от Скатаджията - патриотар Симеонов!

Най-възрастният ефирен водещ Иван Григоров умря при неизяснени условия в Бургас. По-малко от месец след кончината му стартират да излизат скандални детайлности за отношението на работодателят му СКАТ.

Служители на кабеларката са потресени от отношението, което е било проявено към деветдесет и четири годишния Иван Григоров. Той бил безусловно изоставен в болничното заведение и никой от шефовете му не се поинтересувал за положението му.

Припомняме, че кабеларката СКАТ е благосъстоятелност на вицепремиера Валери Симеонов. Според сътрудници в малкия екран на умрелия Иван Григоров, той е работил за жълти стотинки и надали е имал финансовата опция да обезпечи

скъпоструващо лекуване. Нашите източници настояват, че това е честа процедура в държанието на Симеоновата телевизия. Телевизионните водещи са получавали възнаграждения в порядъка на 50-100 лв. на предаване, което си е чиста насмешка с труда им.

Отношението към чиновниците пък било непоносимо. Пример за такова отношение било всеобщото уволняване на десетки дългогодишни чиновници на кабеларката.

Хората описват, че в случай че Симеонов се е бил поинтересувал от положението на служителя си единствено с едно телефонно позвъняване е можел да му обезпечи най-хубавото лекуване и евентуално индивидът можеше да е още жив.

Хората са още по-възмутени от медийните изяви на патриотара след гибелта на Иван Григоров, когато Симеонов след дъжд-качулка се сетил да проверява гибелта на служителя си и да се прави на угрижен?

В същото време хората се възмущават, че не отишъл даже едно цвете да занесе на гроба на умрелия!

Би Нюз изрича своите съболезнования към околните на умрелия Иван Григоров.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР