Най-възрастният депутат, избран от името на партията Има такъв народ“,

...
Най-възрастният депутат, избран от името на партията Има такъв народ“,
Коментари Харесай

Д-р Силви Кирилов откри първото заседание на 47-ото Народно събрание

Най-възрастният народен представител, определен от името на партията „ ИТН “, откри първото съвещание на 47-ото Народно заседание.

Преди това регистрацията сподели, че 228 депутати са в пленарна зала, оповестява БНР.

След речта на Кирилов присъстващите депутати поставиха клетва.

„ Днес сме очевидци на невероятна обстановка - липса на доверие в институциите и политическата система. В обществото няма чувство за правдивост и правда. Бедността е всекидневие и визира от ден на ден сънародници “, съобщи в късата си тирада доктор Силви Кирилов, като означи, че към 2 млн. български жители са отвън страната, множеството от тях млади.

Той сподели, че е щастлив и благополучен да види толкоз доста младежи в Народното събрание.

„ Вярвам в младите, тъй като те носят нов взор, нови хрумвания, доста сила, свои цели, идеали и упования. На тях бих желал да припомня думите на двама велики мислители и философи. За свободата: Свободата не е да правиш каквото искаш, а да не правиш това, което не искаш. И за истината – Истината в началото е отричана от всички, след това е допускана за допустима от част от хората, и най-после е призната от всички, тъй като е истина “.

„ Време е да загърбим персоналните и частно-политически разлики в името на националните и публични ползи. Време е да си спомним, че волята и желанието за смяна, даже да са общи, вършат нещата вероятни, само че не ги вършат лесни. Прозрачността в дейностите на политическите сили и спазването на обещанията, политическата уместност, ще възвърнат доверието в държавността “, добави Кирилов.

„ Народът ни сложи извънредно значими и съдбовни задания за разрешаване и ние би трябвало да оправдаем доверието “.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР