Най- важното е следващият кабинет да получи на първо място

...
Най- важното е следващият кабинет да получи на първо място
Коментари Харесай

Манолова към ИТН: Не поемайте дългата ръка на ДПС и ГЕРБ

" Най- значимото е идващият кабинет да получи преди всичко поддръжка на " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Ние сме против дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е упованието и на хората ", разгласи Мая Манолова при започване на диалозите в Народното събрание сред " ИТН " (ИТН) и  " Изправи се. БГ. Ние идваме! " по целите и поддръжката за предстоящ кабинет на групировката на Трифонов.

" Малко е шашаво да вършим среща хора, които сме били дружно по площадите. Ясно е, че желаеме едно и също. Не чакам да има изненади за главните цели, тъй като за това бяхме на улицата, за това сме и тук. Предполагам и вие. Иначе щяхме да си живеем животите ", съобщи ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.. " От там се потегля и по-късно се водят разговори ", добави Йорданов, макар че на следващия ден ще имат диалози и с Движение за права и свободи.

" Няма ужасно да няма плътна поддръжка. Ще бъде здравословно Движение за права и свободи не просто да стои надалеч от държавното управление , само че и от всички властови позиции ", сподели от своя страна Мая Манолова.

Според нея хората чакат от първия миг идващият кабинет да се заеме с проблемите на всяко домакинство. " Очакват целите, които и ние сме набелязали. Те са - повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, можем да го създадем от първия миг, поддръжка за бизнеса. Също и правосъдната промяна, зад това стоите и вие. Това сподели и вчерашният спор ", сподели Манолова, визирайки срещата сред Има Такъв Народ и Демократична България.

" Хората към този момент не могат да търпят корупция ", уточни Манолова, като благодари и за поддръжката на образуваната комисия в Народно събрание по проверка на ръководството на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР