Най-важното е къде е генезисът на нещата. Преди 7-8 г.

...
Най-важното е къде е генезисът на нещата. Преди 7-8 г.
Коментари Харесай

Проф. Миланов към бияча: Господ как ти дава сила да удариш жена?



Най-важното е къде е генезисът на нещата. Преди 7-8 година ние бяхме подложени на тежък гнет от управляващите. Този развой беше подет от медиите и в този момент следим резултатите. Властта би трябвало да е в изключителни положителни връзки с лекарите и учителите. Това сподели проф. Милан Миланов, ръководител на Столичната гилдия на БЛС в ефира на Нова телевизия.

По думите му този случай е казус, само че това не се отнася до незабавната помощ. „ Това там е всекидневие. Това е жена, по-късно е доктор. Как ти дава Господ мощ да я удариш? Оставете това, че тя е помогнала. Аз съм сигурен, че той бие и личната си жена “, добави проф. Миланов.

„ Агресията към лекарите е част от нападателният звук, който се задава от най-високо равнище. „ Има го в цялото общество. Тя е болест в обществото. Тя е обвързвана с възприятието на безотговорност “. Това разяснява психологът Цветислава Гълъбова.

„ Основните темели на националната сигурност са лекарите и учителите. Те ни вършат хора и ни държат хора. Няма по-лошо от това да те учи или лекува безпаричен. За страдание всички станахме търговци. Всички би трябвало да са наясно, че до 5 година няма да има кой да ви лекува “.

Майката на новороденото също разяснява държанието на Владимир Стоянов. „ Разбрах с смут какво е направил. Обадих му се по телефона и той ми сподели, че нищо не е направил, а тя била припаднала. Но като разбрах какви са пострадванията й, тя няма по какъв начин да си го направи сама, описа майката на бебето му. Опитвам се да го не помни и да не мисля за него. Важно е единствено детето. Ще продължа напред “, безапелационна е дамата.

Гълъбова счита, че нападателят има психопатия. „ Въпреки това той ще носи наказателна отговорност, тъй като това не е заболяване при което не можеш да носиш отговорност за действията си. В съответния случай този човек има проблеми, само че не е психологично болен. Големият проблем е за какво лекарското съсловие е сложено в областта на отрицателното връзки “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР